Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mai 2012 - Anul XVII, nr. 108 (5013)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un bărbat a murit în timp ce monta un panou electoral

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania electorală a debutat la Suceava cu un incident tragic, un bărbat în vârstă de 58 de ani murind după ce a căzut de pe o scară, în timp ce monta un panou electoral. Nefericitul accident s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 3.30, pe Calea Burdujeni, în faţa Bisericii Sf. Andrei.  

Bărbatul decedat, Petru Rusu, angajat la Administraţia Domeniului Public din cadrul Primăriei Suceava, s-a dezechilibrat în timp ce cobora de pe o scară, de la o înălţime destul de mică. A căzut pe spate şi s-a lovit violent cu capul de asfalt, decesul survenind instantaneu, fără ca personalul medical sosit la faţa locului să mai poate face ceva pentru victimă.

Reprezentanţii PDL Suceava, pentru care monta bărbatul panouri electorale, au declarat că acesta participa la acţiune ca voluntar, fără a avea vreo formă de contract pentru aceste activităţi electorale.

Şeful de campanie al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat că incidentul este unul nefericit şi regretabil, explicând şi de ce se afla bărbatul acolo: „Persoanele respective fac această activitate pe bază de voluntariat, ca de altfel majoritatea activităţilor de partid. Astfel de acţiuni se fac cu membri de partid, cu prieteni, cunoscuţi, rude”. Pe de altă parte, el a ţinut să precizeze că „în cazul tuturor însemnelor electorale a căror montare prezintă un anumit grad de risc şi dificultate, am apelat la profesionişti. Spre exemplu, la panoul din sensul giratoriu de la Iulius Mall, am închiriat de la proprietar locul de afişaj, dar am şi plătit, separat, montarea bannerelor, montare realizată de echipe de profesionişti. La fel s-a întâmplat şi la panoul din sensul giratoriu de la Galleria, precum şi la cel de la intrarea dinspre Gura Humorului”.  

Conform poliţiei, bărbatul se afla acolo împreună cu alte şapte persoane, cu care a început să monteze materialele electorale, după miezul nopţii, când a început campania.

Bărbatul decedat era tată a doi copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a murit în timp ce monta un panou electoral.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 24 voturi
Un bărbat a murit în timp ce monta un panou electoral4.3524

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   P D L INCA O VICTIMA trimis de
(12 mai 2012, 11:48:19
CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE...CAT DESPRE P D L ...AU DEMONSTRAT DE A INCEPUTUL CAMPANIEI CA ACEST PARTID E SORTIT PIEIRII...DOAMNE CATE VICTIME MAI FAC PORTOCALII ASTIA...CATI CETATENI AI ACESTEI TARI SI-AU GASIT SFARSITUL SUB DICTATURA P D L -ista...cati nu au mai putut achita rate si si-au gasit sfarsitul ...cati nu au avut ce pune pe masa copiilor , sub povara BIRURILOR P D L -ISTE...in timp ce ei , cei din P D L chefuiesc pe BANII PUBLICI...RUSINE SA VA FIE...
1.1  RE: P D L INCA O VICTIMA trimis de
(12 mai 2012, 13:46:42
În graba lor ( pentru-a lor omniprezenţă )
Băsiştii , joi noapte , au împânzit oraşul
Pentru o strategie lipsită de inteligenţă
Şi-au expus morţii chiar şi .. ostaşul

SĂ PUNEM PESTE TOT ! SĂ FIM PESTE TOT !
ŞI ASTA S-O FACEM REPEDE !!! a dreq chestie
În/pentru goana lor le-a murit un matelot
Şi (păcat, pentru familie) .. nu lasă nicio pensie

Rămân la părerea mea : PDL e mortal
Reprezentaţi prin "sfinţi mari mucenici" (:)) )
Suceava ( prin ei ) e un haos general
Să vedem (la vot) , sucevene , tu ce zici ?

2.   Care voluntariat nemernicilor? trimis de
(12 mai 2012, 13:02:29
Acest om era platit cu 50 de lei pentru o noapte de munca, mai aveti nesimtirea sa va scuturati hainele acum!
3.   Rusine magarilor trimis de
(12 mai 2012, 14:45:12
La ora 3 noaptea Hasovschi dadea interviu la bucovina tv si se lafaia in ras. Un om a murit din cauza C A C A T U R I L O R voastre portocalii. MAI AVETI CURAJ SA SPUNETI CA ERA MUNCA VOLUNTARA. Pai dupa ce ca avem cele mai mici salarii din tara, mai muncim si voluntar la ora 3 noaptea? In timp ce vicele nostru se stramba in fata camerelor un biet om murea. Imi e scarba de voi si de propaganda vostra. Veniti cu atata nesimtire si ziceti ca totul era voluntar, oare familia omului ce zice? Voi vota cu ceilalti magnifici alegand raul cel mai mic. Ati pierdut un om care a votat si in 2008 si in 2009 cu PD-L. Sunt scarbit!
4.   Am o intrebare trimis de
(12 mai 2012, 14:49:00
are cineva vreo dovada ca acel om, Dumnezeu sa il ierte, a fost fortat sa se duca la montat panouri publicitare?...atunci despre ce vorbim?
4.1  RE: Am o intrebare trimis de
(12 mai 2012, 22:39:11
Bai dobitocule ai citit unde lucra amaratul???
De ce nu au voluntari din alte locuri??
Pentru ca nu sunt voluntari dobitocule portocaliu ce esti,sau mai bine zis MARO
5.   FRUMOASA IMAGINE trimis de
(12 mai 2012, 15:03:27
Urmaresc din afara ceea ce se intimpla cu toate ca am fost simpatizant al acestei culori nu cred ca cineva lucreaza gratis la 3 dimineata pe scara si treaba cu scuturatul hainelor nu va ajuta cu nimic dupa toata mizeria ce va inconjoara!Fortarea cred ca a plecat din alte motive ... Ati pierdut un altul !
6.   PDL INCA O VICTIMA(a cata oare???) trimis de
(12 mai 2012, 15:47:22
Condoleante familiei indoliate.Acest om reprezinta metaforic toti romanii care au fost nenorociti de ciuma portocalie.PDL a atentat la supravietuirea fizica a natiei prin furtul din salarii si pensii.Prin desfiintarea spitalelor si sifonarea fondului de sanatate.Prin faptul ca au vrut sa dea bogatiile tarii pe gratis.Prin faptul ca i-au lasat pe unguri sa fie stapani in romania.Dumnezeu sa-i judece.Asteptam inspectoratul teritorial de munca sa inspecteze acest accident si sa pedepseasca vinovatii.
7.   SUNTEM CUMVA IN COREEA DE NORD??????? trimis de
(12 mai 2012, 16:02:26
Am vazut afisele.posterele si mashurile PDL.Dumnezeule,am gresit tara cumva?Nici in Coreea nu sant atatea afise cu conducatorii photoshopati.As putea sa institui un concurs cu tema"CINE GASESTE UN STALP FARA LUNGU SI FLUTUR".Castigatorului i-as da linistit premiu 1 milion de euro pentru ca oricum toti stalpii vor fi ocupati cu afisele celor doi.Intrebarea normala care imi vine e una singura.de unde au maica astia milioane de euro sa tapeteze orasul cu asemenea afise?Pur si simplu aceasta opulenta e o sfidare la adresa cetateanului si o irosire a banului public.
8.   DE PATRU ANI NU MAI MANANC PORTOCALE trimis de
(12 mai 2012, 16:05:44
nu mai mananc deoarece ciuma pedelista a injosit culoarea portocalie.Am zis tot timpul ca Botosani ce nu are Suceava.Adica teatru,cinematografe,filarmoni am uitat un lucru esential.Botosani are PUSCARIE.Rog viitorul primar al Sucevei sa faca repede o puscarie.Garantat are cu cine s-o umple instant.
9.   SLOGANURI SLOGANURI trimis de
(12 mai 2012, 16:15:23
Sloganul lui Lungu este "Suceava merge mai departe."Pentru a merge mai departe trebuie infrastructura adica drumuri.In Suceava din 280 strazi doar 38 sunt asfaltate 100% .Restul sunt peticite petic langa petic si petic langa umplutura de pavele.Asa ca domnul primar"Suceava merge mai departe dar d-voastra coborati primul".
10.   Comentariu trimis de
(12 mai 2012, 17:45:09
dumnezeu sa/l ierte pe acest biet roman si condoleante familiei.La aceasta ora cineva trebuia sa fie deja la un loc "racoros".astept sa vad cum reactioneaza autoritatile sub noua putere.pana acum ,nu conta ca era noapte,sambata ori duminica sareau usile din balamale si erau rascolite zeci de case ,din motive reale ori imaginare.daca acest om monta un panou al usl era jale de liderii acestei formatiuni politice.acum se vede daca actuala putere a venit sa/si faca treaba cu simt de raspundere ori este timida sau mai rau,face compromisuri cu fosta putere.este de urmarit acest caz sa vedem ce se intampla.in privinta pd/l,la cate blesteme au fost la adresa lor nu au cum sa ajunga bine.este abia inceputul sfarsitului lor.gunoaiele sa/si ia beizadelele lor sa le urce pe stalpi nu oamenii necajiti ,sa lase copii orfani.
11.   Draga redactie trimis de
(12 mai 2012, 18:02:44
Azi dimineata cand m-am trezit am mers la baie si am observat ca urina mea a capatat o culoare portocalie. E de la ficat oare?
12.   Campanie electorala trimis de
(12 mai 2012, 18:47:43
S-au umplut stalpii de porci,de pungasi si de excroci.....
13.   Cita mizerie!!! trimis de
(12 mai 2012, 18:59:27
flutur cu ai lui,nu mai sunt portocalii...emblema partidului orange ,e mica de tot numai ei sunt mari!!!! le este rusine de partid sau ca il reprezinta?
14.   Huoooooooooooo gunoi portocaliu!!! trimis de
(12 mai 2012, 19:14:07
votati PDL merita tot!1!
15.   SLOGANE SLOGANE trimis de
(12 mai 2012, 19:23:22
Sloganul lui Gheorghe Flutur, "Da, se simte diferenţa! ", este adevărat şi că diferenţa se simte "la buzunar". Toţi românii simt diferenţa la buzunar de când s-au tăiat pensii şi salarii, s-a marit TVA la 24%,se simte diferenţa că nu mai sunt spitale şi că se simte diferenţa că PDL şi-a bătut joc patru ani şi că timp de patru ani toţi au simţit diferenţa pentru că au existat presiuni şi intimidări.Gheorghe Flutur simte cel mai bine diferenţa în buzunarul lui, cu milioane de euro făcute de la drumuri, cu milioane de euro de la gripa aviară, de la Casa Judeţeană de Pensii Suceava unde Curtea de Conturi a găsit fraudă de cinci miliarde de lei vechi din banii de ajutor de înmormântare, la Casa de Asigurări de Sănătate, unde Curtea de Conturi a găsit o fraudă cu reţete false de 28 de miliarde de lei vechi"
15.1  RE: SLOGANE SLOGANE trimis de
(12 mai 2012, 21:11:16
CARE SPITAL S-A DESFIINTAT MAI MINCIUNEL??? AI FOST CUMVA MAI NOU PE LA SPITALUL JUDETEAN? LA URGENTE? LA BOLNAVI CRONICI? DU-TE SA VEZI CA TOTUL ESTE MODERNIZAT, TOTUL ESTE NOU.....NU MAI LATRA AIUREA CA PROASTA IN AUTOBUZ
16.   Cand e gata groapa de gunoi Mr. Flutur? trimis de
(12 mai 2012, 20:49:18
La noi legea nu mai e lege. E simplu daca era accident de munca. Ma indoiesc ca munca asta la primarie tine si schimbul 3. Sa-i fie tarana usoara si sper sa nu-l mai repete nimeni.
17.   ! trimis de
(12 mai 2012, 21:14:09
CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE......SI CAND TE GANDESTI CA MAINE O SLEAHTA DE NEGHIOBI DE PARTID VA DANTUI.....LA FRASIN !
DUMNEZEU NU DOARME!
18.   DOAMNE, DOAMNE SCAPANE DIN LEGIUNEA LUI FLUTUR trimis de
(12 mai 2012, 22:54:22
CONDOLEANTE FAMILIEI....DACA MA GINDESC CA AM VOTAT O MAFIE,CUM IA GASIT FLUTUR NU STIU,PARCA IA FACUT EL,OAMENI FARA SCOALA,FARA DUMNEZEU,CU UN TUPEU MIZERABIL E JALNIC,JALNIC PARCA SUNTEM LA,,AUSCHWITZ,, CONDUSI DE O MAFIE FARA SUFLET..... SINCER TARE SUNTEM TORTURATI DE LEGIUNEA ASTA,MARE E DOAMNE,DOAMNE.
19.   E totusi un accident de munca , legislatie,ceva ?? trimis de
(12 mai 2012, 22:59:25
Ba nene autorule de compuneri pioneresti , ne relatezi ca o poveste la o clasa de handicapati ca un om a cazut de pe stalp si a sfarsit-o cu zilele, si cu asta crezi ca ai turtit fesul nevoii de informare a sucevenilor. Nu stiu care sunt criteriile dupa care va intocmesc acolo formele legale pentru serviciile jurnalistice pe care le prestati , dar din ce citesc in ultimul timp in Monitorul SV cred ca redactia intreaga e un colectiv de autisti care observa cu ochii, o realitate, o traduc in cuvinte si fraze si o dau la rumegat cititorilor , fara a pune in acest nutret nimic judecata sau considerente de logica . Ca PDL lipea afise folosind niste sarmani care pentru o suma modica lucrau dupa program si acum toti tac dupa dandanaia in care a murit un om , e clar un lucru regretabil dar ar mai fi trebuit puse in discutie si inca cateva aspecte:
-ca oamenii au lucrat voluntar si intamplator lucrau la spatii verzi fara stirea functionarilor din primarie , e o gogoasa ce nu o crede nimeni,
-ca acesti oameni nu erau pregatiti cu ce era necesar pentru lucru la inaltime (de la 3 m in sus, dupa NPM) , de asemenea este evident, iar de un responsabil a formatiei de lucru, nici ca poate fi vorba ...
-despre forma juridica de plata a unor bani , din nou nimic, deci nici despre provenienta banilor pentru manopera acestor actiuni de panotare , iarasi nimic,
-despre responsabilitatile sefului de campanie electorala care conduce aceasta actiune si are responsabilitati juridice , din nou nimic,
-despre reactia inspectoratului judetean de protectie a muncii , nimic,
Deci stimabililor clantanitori de campanie electorala, indiferent din ce partid faceti parte , incercati macar sa fiti coerenti in a va organiza astfel incat sa nu produceti macar voi suferinte inutile, ca alea dupa vot om vedea noi cum vor fi.
Consider prestatia autorului jalnica, o sa ma convinga de contrariu cand va veni cu o continuare la articol care va raspunde la neregulile semnalate mai sus si-mi cer scuze.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei