Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 feb 2012 - Anul XVII, nr. 45 (4950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Raed Arafat: Nu sunt interesat să intru în politică, nu voi candida la Primăria Capitalei

Vineri, 24 Februarie 2012 (15:23:40)

Subsecretarul de stat Raed Arafat spune că nu este interesat să intre în politică nici acum, nici în viitor şi nici nu intenţionează să candideze la funcţia de primar general al Capitalei, singura preocupare rămânând medicina de urgenţă.

"Am spus şi repet, nu sunt interesat să intru în politică nici acum şi nici în viitor. Aş vrea să se înţeleagă acest mesaj. Nu am nicio intenţie de a intra în politică. Nu voi candida la funcţia de primar al Capitalei", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX subsecretarul de stat Raed Arafat, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora ar putea candida la Primărie.

În ianuarie, vicepreşedintele PDL Mihaela Popa susţinea că fenomenul Arafat arată o foame a societăţii civile pentru profesionişti, adăugând că "notorietatea şi credibilitatea" acestuia îl recomandă a fi "un bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei".

"Fenomentul Arafat arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti, experţi şi oameni integri din orice domeniu. Notorietatea şi credibilitatea doctorului Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei", afirma atunci Mihaela Popa.

Vicepreşedintele PDL mai spunea că în fiecare comunitate există fenomenul Arafat, ea adăugând că fiecare comunitate ar putea la viitoarele alegeri să-i scoată în faţă pe acei oameni care au făcut ceva pentru societate.

Raed Arafat a revenit în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat la o săptămână după ce demisionat din funcţie în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Raed Arafat: Nu sunt interesat să intru în politică, nu voi candida la Primăria Capitalei.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Raed Arafat: Nu sunt interesat să intru în politică, nu voi candida la Primăria Capitalei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei