Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 feb 2012 - Anul XVII, nr. 32 (4937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şcolile din Dolj vor fi închise vineri din cauza temperaturilor scăzute

Joi, 9 Februarie 2012 (15:38:26)

Unităţile de învăţământ din judeţul Dolj vor fi închise, vineri, din cauza temperaturilor scăzute, după ce directorii unor şcoli din mediul rural au spus că autobuzele nu pornesc ca urmare a gerului, a anunţat conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj, Mihaela Moţăţeanu, a declarat, joi, că s-a decis ca cele 195 de unităţi de învăţământ din judeţ să fie închise vineri după ce "directorii unor şcoli din mediul rural au spus că din cauza temperaturilor scăzute nu pornesc autobuzele şcolare".

"Vineri vor fi suspendate cursurile în toate unităţile şcolare din judeţ. Această decizie a fost luată după ce directorii de la unele şcoli din mediul rural au spus că din cauza temperaturilor scăzute nu pornesc autobuzele şcolare. Nu puteam să închid doar 80 % dintre unităţile de învăţământ din judeţ, iar la restul să se facă ore", a declarat Mihaela Moţăţeanu.

Ea a precizat că excepţie de la această decizie sunt grădiniţele, unde va fi asigurată supraveghere, astfel încât preşcolarii să nu rămână singuri acasă în cazul în care părinţii nu au cu cine să-i lase.

Miercuri, cursurile au fost suspendate în trei unităţi de învăţământ din Dolj, respectiv la Liceul Teoretic Bechet, la Şcoala cu clasele I-VIII Gighera şi la Şcoala cu clasele I-VIII Valea Stanciului, structura Horezu-Poenari, din cauza drumurilor înzăpezite.

Şi, joi, în trei unităţi şcolare desfăşurarea cursurilor a fost afectată.

"La Şcoala cu clasele I-VIII Perişor, copiii din localităţile doljene Perişoru Nou şi Mărăcine nu au fost aduşi la şcoală deoarece microbuzul şcolar nu a pornit din cauza temperaturilor scăzute, aceeaşi situaţie întâlnindu-se şi la Şcoala cu clasele I-VIII Radovan, când elevii din localităţile Târnava şi Fântânele nu au putut ajunge la cursuri. La Grădiniţia Rovine nr. 2, structură a şcolii nr. 16 Craiova, nu se învaţă deoarece sobele nu fac faţă temperaturilor scăzute", a declarat inspectorul general Mihaela Moţăţeanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcolile din Dolj vor fi închise vineri din cauza temperaturilor scăzute.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcolile din Dolj vor fi închise vineri din cauza temperaturilor scăzute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei