Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2012 - Anul XVII, nr. 15 (4920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cluj: O delegaţie a protestatarilor din Piaţa Unirii i-a înmânat prefectului revendicările

Vineri, 20 Ianuarie 2012 (18:47:25)

 O delegaţie a persoanelor care au protestat, în ultima săptămână, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca s-a întâlnit, vineri, cu prefectul Florin Stamatian, căruia i-a înmânat o serie de revendicări pentru a fi trimise Guvernului şi Ministerului Administraţiei şi Internelor.

"Prefectul Florin Stamatian s-a întâlnit cu o delegaţie de 12 persoane, formată din reprezentanţi ai manifestanţilor care au ieşit în stradă la Cluj-Napoca, în ultimele zile. Aceştia i-au înmânat prefectului o listă de revendicări, prin care solicită demisia preşedintelui Traian Băsescu, respectiv a Guvernului, dar şi organizarea de alegeri anticipate. Reprezentanţii manifestanţilor, autointitulaţi «reprezentanţii societăţii civile clujene», au solicitat prefectului ca revendicările lor să fie trimise reprezentanţilor Guvernului şi Ministerului Administraţiei şi Internelor şi vor totodată organizarea unei noi întrevederi la sediul Prefecturii, în cursul săptămânii viitoare", se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Prefectura Cluj.

La rândul său, prefectul Florin Stamatian a afirmat că apreciază "demersul public paşnic, caracterul civilizat şi lecţia de democraţie pe care Clujul o dă, prin organizarea de manifestări de protest în mod paşnic".

"Toate cererile înaintate Prefecturii vor fi trimise conducerii MAI, respectiv reprezentanţilor Executivului, cu respectarea solicitării privind invitaţia la dialog făcută de către premierul Emil Boc, la începutul acestei săptămâni", se mai arată în comunicat.

O nouă întâlnire a prefectului de Cluj cu reprezentanţii manifestanţilor, pe tema evoluţiei evenimentelor de la Cluj-Napoca, va avea loc cel mai probabil joia viitoare.

Duminica trecută, persoanele care protestau în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca au formulat o listă cu revendicări, despre care susţineau că o vor înmâna prefectului Florin Stamatian, între care majorarea pensiilor şi salariilor şi suplimentarea bugetului pentru educaţie.

Mitinguri de protest au avut loc în ultimele zile la Cluj-Napoca, la acestea participând sute de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cluj: O delegaţie a protestatarilor din Piaţa Unirii i-a înmânat prefectului revendicările.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cluj: O delegaţie a protestatarilor din Piaţa Unirii i-a înmânat prefectului revendicările0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei