Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2011 - Anul XVI, nr. 135 (4733)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dâmboviţa: 89 de localităţi afectate de întreruperea curentului electric din cauza vijeliilor

Vineri, 10 Iunie 2011 (14:54:25)

Vijeliile din ultimele 24 de ore au provocat întreruperi ale alimentării cu energie electrică în 89 de localităţi din judeţul Dâmboviţa, iar în satul Nisipuri, comuna Ulmi, 50 de familii au rămas fără aparatura electrocasnică şi electronică din cauza unei creşteri bruşte de tensiune.

Potrivit reprezentanţilor Sucursalei de Distribuţie Electrică Târgovişte, va avea loc o evaluare a pagubelor, iar proprietarii afectaţi vor fi despăgubiţi, în condiţiile în care se constată că pagubele au fost provocate de creşterea tensiunii electrice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A foarte neplăcut, a fost o descărcare directă la postul de transformare,din cauza precipitaţiilor abundente şi a vântului puternic, noi suntem sub avertizarea de cod galben, care a provocat o supratensiune cu consecinţe asupra obiectelor electronice şi electrocasince. Există o procedură, vom face o verificare şi, tuturor celor care vom stabili că sunt păgubaşi şi au contract cu noi, le vom da despăgubiri", a declarat inginerul şef al Sucursalei de Distribuţie Electrică Târgovişte, Paul Dinu.

Oamenii spun că au rămas fără curent electric într-un timp extrem de scurt, iar din unele aparate electrocasnice şi electronice a ieşit fum.

"S-a auzit aşa deodată şi ne-a luat pe toţi prin surprindere.Unele s-au ars, altele poate nu, dar nu le putem verifica deoarece nu avem curent nici acum", a declarat un localnic din satul Nisipuri.

Paul Dinu a mai declarat că precipitaţiile şi vântul puternic din ultimele 24 de ore au lăsat în beznă 37 de localităţi din judeţul Dâmboviţa, iar alte 52 de localităţi au fost afectate parţial.

"Am avut probleme la două linii de 110 kilowolti, la şapte linii de medie tensiune cu 13.865 de consumatori din 37 de localităţi şi la liniile de joasă tensiune din 52 de localităţi. În prezent, se lucrează la remedierea deficienţelor, mai avem 14 localităţi nealimentate, 13 parţial şi una total", a mai precizat inginerul Paul Dinu.

La ora transmiterii acestei ştiri, localităţile Niculesti, Vulpeşti, Crevedia, Lăculeţe, Burduca, Piersinari, Vulcana de Sus, Ludesti, Puroinica, Nisipuri, Raciu, Bărbuleţu, Pucheni sunt nealimentate parţial, iar localitatea Bungetu este nealimentată în totalitate, echipele Electrica lucrând pentru remedierea defecţiunilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dâmboviţa: 89 de localităţi afectate de întreruperea curentului electric din cauza vijeliilor.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dâmboviţa: 89 de localităţi afectate de întreruperea curentului electric din cauza vijeliilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei