Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2011 - Anul XVI, nr. 122 (4720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lotul naţionalei de handbal masculin pentru ultimele două meciuri din preliminariile CE din 2012

Joi, 26 Mai 2011 (14:28:31)

Antrenorul Vasile Stângă a stabilit componenţa lotului echipei naţionale de handbal masculin a României, pentru ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2012, cu Croaţia şi Spania, ale căror rezultat nu va mai conta însă, tricolorii ratând calificarea la turneul final.

Potrivit anunţului lui Vasile Stângă, lotul României, care se va reuni în 1 iunie, la Drobeta Turnu Severin, va fi format din următorii jucători: Bogdan Pralea, Ionuţ Ciobanu, Ionuţ Irimuş - portari; Gabriel Florea, Cike Onyejekwe, Alexandru Stamate, Alexandru Şimicu, Cristian Fenici, George Cântec, Dorin Dragnea, Ioan Stan, Radu Ghiţă, Valentin Ghionea, Marius Sadoveac, Andrei Mihalcea, Marius Novanc, Dan Savenco, Mihai Buşecan - jucători de câmp.

"Sunt două meciuri pe care dorim să le tratăm foarte serios, mai ales cel cu Croaţia, de acasă. E vorba şi de palmares, dar şi de o dorinţă de revanşă, după ce am pierdut în tur. Pe de altă parte, vom verifica şi mai mulţi jucători, lotul având în componenţă mai mulţi handbalişti tineri", a declarat, pentru MEDIAFAX, Vasile Stângă.

România se află pe ultimul loc al grupei a doua din preliminarii, fără niciun punct, după patru înfrângeri în faţa echipelor Croaţiei (22-34), Spaniei (20-35) şi Lituaniei (23-24 şi 25-27), ratând calificarea la turneul final.

Tricolorii vor juca ultimele două meciuri din preliminarii, în 8 iunie, la Drobeta Turnu Severin, cu Croaţia, respectiv în 12 iunie, în deplasare, cu Spania.

Croaţia este deja calificată la turneul final, fiind liderul grupei (8 puncte), la fel ca şi Ungaria, în grupa întâi. Cele două echipe se alătură naţiunii organizatoare Serbia şi deţinătoarei titlului continental, Franţa. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lotul naţionalei de handbal masculin pentru ultimele două meciuri din preliminariile CE din 2012.
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lotul naţionalei de handbal masculin pentru ultimele două meciuri din preliminariile CE din 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei