Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2011 - Anul XVI, nr. 122 (4720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Doar antrenorul, portarul şi atacanţii...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a adunat o parte din lotul cu care abordăm (ptiu!, era să scriu „atacăm”) ultimul meci oficial la nivel de Naţională al sezonului, pregătindu-ne totodată de un desant în America de Sud, unde urmează să-i distrugem lui Ronaldo meciul de retragere. Până la meciul ăla, pe care în momentul de faţă încă nu ştie cine îl va transmite (că, la banii ceruţi de FRF, nu s-a înghesuit nici o televiziune să îl preia) ceea ce ne preocupă este întâlnirea cu Bosnia, un al nu ştiu câtelea meci „al ultimei speranţe”, cum au tot fost de vreun deceniu încoace cam toate meciurile Naţionalei care, vorba lui Creangă, mai prost ca anul ăsta, ca anul trecut şi ca mai mereu parcă n-a jucat niciodată. Dar, categoric, este totuşi în anume fel „meciul ultimei speranţe”: al celei că, după înfrângerea mai mult decât sigură, vom scăpa în sfârşit (şi) de Răzvan Lucescu. Fapt care era cât pe ce să se întâmple, micuţul familiei bosumflându-se cumva acum câteva zile, după părerea mea fără vreun motiv plauzibil, exceptând retragerile celor două piese de bază ale Naţionalei: Chivu şi Lupescu. Cum? Lupescu nu mai juca de mult? Aiurea, că doar cine se ocupă de (prea) multă vreme de găsit maimuţe pe post de selecţioner, dacă nu Lupescu? Cred că pe Răzvan l-a buşit depresia când a luat act de dezertarea lui Lupescu mai degrabă decât de aia a lui Chivu. Fiindcă vă mai întreb o dată: vă amintiţi de vreun meci în care Chivu a făcut minuni? În care l-a anihilat pe vreun Ronaldo, Messi, Rooney, Ibrahimovici? Şi-atunci de unde ditamai tragedia naţională? De unde ideea că fără Chivu moare Naţionala? Ori poate cu ea era vie rău şi n-am băgat noi de seamă? Trecând peste acest amănunt şi revenind la meciul cu Serbia, nu poţi să nu te întrebi: la ce-l bocim noi pe Chivu, dacă tot nu ne interesează decât atacul? E un meci care trebuie câştigat. Adică trebuie să înscriem cu unul mai mult decât Bosnia. Deci, cel puţin două goluri (că de luat, luăm sigur!). Dar cum să te aştepţi la victorie când la Naţională nu este convocat chiar golgheterul campionatului naţional, Zicu? E clar: în acest meci decisiv le lipsesc doar antrenorul, portarul, fundaşii, mijlocaşii şi atacanţii pentru a putea spera la victorie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar antrenorul, portarul şi atacanţii....
 Vizualizări articol: 926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Doar antrenorul, portarul şi atacanţii...5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domn profesor ai început s-o iei pe alături! trimis de
(26 mai 2011, 13:32:27
mă laşi cu zicu. o fi ştiind ceva cu mingea, dar la poartă ajunge rar. golgheter al campionatului? care campionat? de bubuit mingea, de table şi alte sporturi de masă? puţin respect domn profesor faţă de cititorii care vă mai citesc!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei