Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2011 - Anul XVI, nr. 122 (4720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În trafic

Urmărire de aproape doi kilometri şi jumătate cu maşina poliţiei, după un motoscuter

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un echipaj al Poliţiei Rutiere a fost nevoit, ieri dimineaţă, să-l urmărească aproximativ doi kilometri şi jumătate pe un tânăr care conducea un motoscuter şi care nu a vrut să oprească la semnalul oamenilor legii.

Urmărirea s-a sfârşit după ce fugarul s-a izbit într-o maşină, însă tânărul a fugit de la faţa locului, abandonându-şi vehiculul.

 

„Mâna ca un nebun”

Ieri dimineaţă, în jurul orei 10:15, o patrulă auto de poliţie a observat pe strada Calea Unirii, în zona Bazarului, un tânăr care conducea un motoscuter Yamaha, asemănător unei motociclete în toată regula, şi care nu folosea casca de protecţie.

Poliţiştii au pornit girofarul şi sirena, cu intenţia de a-l oprit pe motoscuterist. Acesta, însă, a demarat în trombă, încercând să lase în urmă maşina poliţiei.

Poliţiştii au plecat după suspect, urmărirea având loc pe străzile Calea Unirii – Petru Rareş – Curtea Domnească.

În apropierea pieţei agroalimentare din centrul Sucevei, tânărul care conducea motoscuterul a izbit un autoturism şi s-a dezechilibrat, însă, deşi şi-a abandonat mopedul la faţa locului, s-a făcut nevăzut printre blocurile din zonă.

„Mâna ca un nebun”, povestea unul dintre trecătorii care au asistat la întreaga scenă.

Imediat, din spate a venit şi Loganul poliţiştilor, care au constatat că maşina lovită a suferit avarii uşoare, aripa şi portiera stânga spate fiind uşor înfundate.

Vehiculul pe două roţi, cu număr de moped „284 Flămânzi”, a fost dus la Registrul Auto Român (RAR), stabilindu-se că nu este vorba de o motocicletă, aşa cum credeau inclusiv poliţiştii iniţial, ci de un motoscuter cu capacitatea cilindrică de 49 de centimetri cubi.

În cele din urmă, a apărut şi şoferul mopedului în cauză, Ionuţ Trofin, de 30 de ani, din Adâncata, care însă nu a explicat de ce anume a fugit de poliţie.

Poliţiştii l-au verificat în baza de date şi nu au găsit un motiv anume pentru care tânărul să fi fugit de oamenii legii.

L-au pus să sufle în alcooltest, iar aparatul a indicat că nu a consumat băuturi alcoolice. Ca o ironie a sorţii, şoferul maşinii în care s-a izbit motoscuterisul avea 0,04 la mie alcool pur în aerul expirat.

 

De ce a fugit motoscuteristul? 

Aventura cu urmărirea, însă, l-a costat destul de scump, Ionuţ Trofin primind o amendă usturătoare şi fiind lăsat şi fără permis de conducere, care, însă, nu îi trebuie pentru a conduce motoscuterul.

„I-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice (întrucât a încercat să se sustragă controlului neoprind la semnalul regulamentar făcut de agentul de poliţie), i-au fost reţinute plăcuţa de înregistrare şi certificatul de înregistrare întrucât mopedul nu era asigurat pentru pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie şi a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.134 lei”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire de aproape doi kilometri şi jumătate cu maşina poliţiei, după un motoscuter.
 Vizualizări articol: 4247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 8 voturi
Urmărire de aproape doi kilometri şi jumătate cu maşina poliţiei, după un motoscuter4.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deci soferu loganului e vinovat trimis de
(26 mai 2011, 11:49:50
Deci ce sa inteleg decat ca cel mai rau a iesit soferu loganului care va sa zica avea si o bere la bord si a ramas si cu masina accidentata....
2.   Comentariu trimis de
(26 mai 2011, 18:41:13
poate transporta ceva, nu?
3.   Nu inteleg nimic!! trimis de
(26 mai 2011, 22:54:34
cum sa-i ia permisul??daca ma prinde cu mirtoaga, gata ma scapa de permis?
ala ori e prost ,ori nu cunoaste legislatia.corectatima daca gresesc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei