Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 apr 2011 - Anul XVI, nr. 96 (4694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Cei care votează cu Boc în PDL primesc bani de la Udrea prin programul de delapidare

Marţi, 26 Aprilie 2011 (16:23:44)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut, marţi, într-o conferinţă de presă, că liderii şi filialele PDL care vor vota cu Emil Boc la Convenţia Naţională a partidului din 14 mai primesc bani din programul "de delapidare" al ministrului Elena Udrea.

Ponta a declarat că PDL a "împărţit" România în două categorii.

"Există o Românie a celor de la PDL care primesc bani de la guvern, fie prin fondul de rezervă, fie prin OUG nr. 7, prin HG 577 sau prin programul doamnei Udrea de delapidare şi deturnare a banilor publici în interese personale. Dacă eşti din PDL şi votezi cu Udrea şi cu Boc, ai parte de bani. Dacă nu eşti din PDL sau eşti dar nu votezi cu Boc, atunci nu ai dreptul să accesezi fonduri publice", a spus Ponta.

Preşedintele PSD a susţinut că va prezenta peste câteva săptămâni "date concrete" despre "politizarea absolută" a distribuirii fondurilor publice şi despre "fraudarea licitaţiilor".

"Toate licitaţiile se fac în biroul doamnei Udrea. În Suceava, Arad şi Bistriţa-Năsăud se duc cei mai mulţi bani, că acolo sunt principalii baroni care îl sprijină pe Boc. Pe 14 mai aceşti oameni vor începe programul de fraudare de voturi cu propriul lor partid", a mai declarat Ponta.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat şi în 18 aprilie, într-o conferinţă de presă, că ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, împarte bugetul ministerului "pe criterii mafiote" către primarii PDL, stabilind tot ea şi firmele care trebuie să câştige licitaţiile.

Liderul PSD nu a precizat despre ce sume şi firme este vorba, susţinând că partidul va face în curând o prezentare detaliată a acestora. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Cei care votează cu Boc în PDL primesc bani de la Udrea prin programul de delapidare.
 Vizualizări articol: 322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Cei care votează cu Boc în PDL primesc bani de la Udrea prin programul de delapidare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei