Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 apr 2011 - Anul XVI, nr. 96 (4694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Paşte, în celulă

Fiu de poliţist, arestat pentru contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Fălticeni, fiul unui ofiţer de poliţie, a ajuns în arestul instituţiei al cărei angajat este tatăl său, fiind acuzat de contrabandă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, tânărul cu pricina, Ionuţ Asaftei, a fost prins în Vinerea Mare, la volanul unei autoutilitare în care erau ascunse aproximativ 10.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Vineri, în jurul orei 13:00, pe DJ 176, poliţiştii din Moldoviţa au oprit pe raza localităţii o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, la volanul căreia se afla Ionuţ Asaftei.

Cu ocazia efectuării unui control asupra autovehiculului, informează poliţia, s-a constatat că în zona şasiului, sub benă, existau locaşuri metalice în formă de cutii confecţionate artizanal.

“Fiind întrebat despre cutiile respective, conducătorul auto a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul postului de poliţie, unde a declarat verbal că în cutiile respective deţine baxuri cu ţigări”, se explică în comunicatul IPJ Suceava.

În timpul cercetărilor, mai informează poliţia, a fost identificat şi un tânăr de 23 de ani, Ionel Vornicu, din comuna Slatina, care, susţin oamenii legii, încerca să comunice cu fiul poliţistului prin semne.

Luat la întrebări de poliţişti, Ionel Vornicu a declarat că autoutilitara îi aparţine, că el a cumpărat ţigările ascunse în maşină, de la o persoană necunoscută contra sumei de 5.000 de lei, şi că fiul poliţistului doar a condus maşina, lăsând să se înţeleagă că Ionuţ Asaftei nu ar fi ştiut despre contrabandă.

În autoutilitară, au fost găsite 9.900 de pachete de ţigări, provenind din Republica Moldova.

Cu toate acestea, atât fiul ofiţerului de poliţie, cât şi celălalt tânăr au ajuns după gratii.

“Împotriva celor doi s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea  infracţiunii de contrabandă, ambii  fiind reţinuţi pe baza de ordonanţă, şi au fost prezentaţi Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc care a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Suceava, precizându-se că autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 49.950 lei, a fost confiscată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiu de poliţist, arestat pentru contrabandă.
 Vizualizări articol: 4778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 16 voturi
Fiu de poliţist, arestat pentru contrabandă3.6516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ! trimis de
(26 apr 2011, 13:33:33
Parerea mea este ca nu va sta mult acolo .
2.   Parere trimis de
(26 apr 2011, 18:54:03
Nustiu daca am dreptate dar au ajuns tigarile din R Moldova mai ceva decat traficul de droguri sau de arme . Cred ca pedeapsa este prea aspra tinand cont ca cei care au jefuit tara si au aduso in colaps sunt liberi si in functii mari .
Dati de lucru oamenilor , oamenii daca au de lucru nu o sa mai aiba timp de trafic cu tigari . Pe timpul lui nea Nicu aveai timp sa te ocupi cu asa ceva ? Munca , naveta , piata dupa alimente si somn .
3.   Comentariu trimis de
(26 apr 2011, 20:49:43
Ai dreptate TUPEU ca nu dau in cap la nimeni.Trebuie fiecare sa se ocupe cu ceva.De vama de la Constanta nu se aude nimic ca se trec cu vaporul alimente,petrol,si altele ;se leaga de tigari .Mancare consuma toata lumea ,tigari nu
4.   Pentru TUNEUP82 trimis de
(26 apr 2011, 23:16:51
Se vede ca esti inca necopt. Si pe vremea lui Ceausescu erau o gramada de hoti dar nu se facea atata tam tam ca acum. Se auzea doar local si nu neaparat din ziare care erau cele care erau.
E usor sa bati din gura si sa spui "dati de lucru oamenilor" dar, daca tot am dorit, in '89 sa traim in democratie, ar trebui sa ne obisnuim sa nu mai stam cu mana intinsa, ca milogii, la altii, sa ne dea de lucru sau sa ne scoata din casa si sa ne angajeze.
Iar simpla angajare nu rezolva problemele pentru ca sunt destui cleptomani si astora chiar n-ai ce le face.
De altfel, o vorba veche spune ca romanului, oricat i-ai da salariu si/sau alte beneficii, tot nu se simte linistit daca nu mai ia el ceva acasa, asa pe langa ce primeste oficial. Asadar, inainte se fura la greu de prin intreprinderile statului, acum fiecare fura de pe unde poate: unii din bugetul statului, altii de la caile ferate, altii din casele oamenilor, etc etc etc.
Asta se cheama boala monser.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei