Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mar 2010 - Anul XV, nr. 51 (4342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: BPC a adoptat pachetul meu de modificări la Statut-vot echipe, fără prim-vicepreşedinte

Miercuri, 3 Martie 2010 (19:48:09)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la finalul BPC, că liderii liberali au discutat pachetul său de propuneri de modificare a Statutului care propune vot pe liste şi desfiinţarea prim-vicepreşedintelui, urmând ca proiectul său să fie supus dezbaterii şi aprobării în Delegaţie.

"BPC a discutat pachetul de modificări de Statut pe care le-am propus, le-a discutat, le-a dezbătut, le-a adoptat cu un vot împotrivă, a lui Ludovic Orban, cu o abţinere şi îl va propune mâine Delegaţiei Permanente, care până la urmă se va pronunţa mâine (joi-nr) şi va înainte Congresului proiectul de statut", a susţinut Crin Antonescu.

Întrebat ce conţine proiectul său, Antonescu a precizat că propunerea sa conţine alegerea conduceriipe moţiuni, echipe de 32 de oameni, dintre care 15 vicepreşedinţi şi 17 membri titulari.

"Sunt multe articole modificate, e vorba de un pachet. Pe de-o parte e un grup de articole care vizează modalitatea de alegere a conducerii partidului PNL şi aici cunoaşteţi varianta pe care eu am propus-o şi anume alegerea pe moţiuni şi în consecinţă pe echipe, pe care candidaţii la preşedinţie le propun, echipe de 32 de oameni, 15 vicepreşedinţi, 17 membrii, la care seadaugă doi membrii de drept ai orcărei conduceri indiferent de modul în care se alege aceata, care sunt cei doi preşedinţi seniori ai partidului, preşedintele refondator Radu Câmpeanu şi preşedintele de onoare Mircea Ionescu Quintus", a spus Antonescu.

El a mai spus să funcţia de prim-vicepreşedinte nu se mai menţine.

Anterior, surse liberale declaraseră că liderii PNL au adoptat, miercuri, în BPC, proiectul propus de Crin Antonescu pentru modificarea Statutlui, care presupune alegerea noii conduceri a partidului prin vot pe liste şi renunţarea la funcţia de prim-vecepreşedinte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: BPC a adoptat pachetul meu de modificări la Statut-vot echipe, fără prim-vicepreşedinte.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: BPC a adoptat pachetul meu de modificări la Statut-vot echipe, fără prim-vicepreşedinte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei