Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2010 - Anul XV, nr. 21 (4312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Năstase şi-a spus cuvântul când a candidat la prezidenţiale în 2004

Miercuri, 27 Ianuarie 2010 (17:11:05)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, comentând posibila candidatură a lui Adrian Năstase la şefia PSD, că acesta este un om politic care a condus PSD, care are o enormă experienţă şi care şi-a spus cuvântul când a candidat la alegerile prezidenţiale din 2004.

"Adrian Năstase este un om politic care a condus acest partid, cu enormă experienţă. Este un om care şi-a spus cuvântul când a candidat la prezidenţiale în 2004. Este un moment în care partidul va trebui să îşi aleagă conducerea pentru anii următori", a spus Geoană, comentând posibila candidatură a lui Năstase la şefia PSD.

Geoană a spus despre sine că este un "om mult prea echilibrat şi mult prea înţelept după aceşti ani de conducere a PSD" ca să "pună la suflet prea mult" unele lucruri pe care le-a catalogat "un pic necolegiale".

El a precizat că nu se referă la astfel de lucruri din partea lui Năstase, ci din partea altor colegi, şi a arătat că face această afirmaţie întrucât, pe 20 februarie, echipa aleasă de Congres va trebui să se apuce "din nou" de muncă.

"Pe 20 februarie, seara, echipa pe care Congersul o va vota va trebui să ne apucăm din nou de treabă şi cred că este foarte important ca tonul competiţiei din partid să fie unul echilibrat şi colegial", a adăugat Geoană.

El s-a arătat convins că, în cele din urmă, "pasiunea va face loc raţiunii", iar acest moment mai complicat în viaţa partidului se va încheia foarte rapid.

Geoană a spus că se bucură că "o imensă majoritate" dintre colegii care au fost prezenţi al CExN au acceptat sugestia sa de a avea curând un Congres, care să tranşeze definitiv problema alegerilor din partid.

Întrebat dacă posibila candidatură a lui Năstase îi va da bătăi de cap la Congres, în condiţiile în care au început deja atacurile pe bloguri, Geoană a răspuns: "Suntem un partid mult prea serios. Suntem oameni mult prea serioşi ca să putem să ne lăsăm duşi în derizoiu într-un tip de campanie".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Năstase şi-a spus cuvântul când a candidat la prezidenţiale în 2004.
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Năstase şi-a spus cuvântul când a candidat la prezidenţiale în 20040.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei