Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2009 - Anul XIV, nr. 262 (4248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Dacă vom căsca gura la mincinoşi ca Băsescu şi Geoană şi acum, voi mai sta aşa 20 de ani

Duminică, 8 Noiembrie 2009 (16:08:22)

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la un miting electoral la Zalău, că Traian Băsescu şi Mircea Geoană sunt "mincinoşi", întrucât au promis că vor face lucrurile să meargă bine, dar nu au reuşit să facă nimic, deşi partidele lor s-au aflat la guvernare.

"Avem obligaţia să deosebim între oamenii politici, Băsescu şi Geoană au minţit, eu am pretenţia să spun că nu mint. Am căscat 20 de ani ochii la guvernele care s-au succedat şi, dacă vom căsca gura la mincinoşi ca Băsescu şi Geoană şi acum, voi mai sta aşa 20 de ani şi vom face asta pe spinarea copiilor noştri", a spus Antonescu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Antonescu a declarat că lui Traian Băsescu "nu îi dă ghes" să spună ce s-a întâmplat cu "ţepele din Piaţa Revoluţiei şi cu promisiunile că va îndepărta corupţia", deşi "a avut Ministerul de Justiţie dorit, deşi s-a modificat legea aşa cum a vrut, de către Guvernul Tăriceanu, deşi a avut un minister de Interne cu Blaga şi doi şi un sfert".

Liderul PNL a spus că preşedintele "nu a făcut nimic pentru ca marii corupţi să fie pedepsiţi", în condiţiile în care un om de rând "merge cu teamă la tribunal".

Antonescu a declarat că s-a vorbit cinci ani de dosarele lui Năstase şi că a fost văzut Becali în momentul în care era "săltat" de acasă, dar, pe de altă parte, dosarele lui Sereş, Chiuariu "şi atâţia alţi miniştri care au fost eliminaţi de Băsescu" au rămas fără răspuns.

"Preşedintele nu a vrut să facă ordine în aceste dosare şi în România. I-a deschis dosar lui Marko Bela pentru un fapt minor, dar corupţia nu a fost limitată", a spus Antonescu.

Pe de altă parte, el a amintit cazul Ridzi, spunând că reforma în justiţie ar trebui să pornească de la independenţa magistraţilor.

"Băsescu a făcut pierdută o flotă, dar eu nu am pus mâna nici măcar pe un ac. Nu am case, nu am terenuri, dar trebuie să vedem că la începutul mandatului lui Băsescu familia lui era una normală, cu venituri normale. Acum însă vedem cum au înflorit vilele, afacerile şi milioanele de euro", a spus el.

Candidatul PNL susţine că nu se aseamănă nici cu Mircea Geoană, despre care a spus că a promis mereu mărirea pensiilor şi a salariilor încă din primele zile când va fi la putere.

"Eu le-am zis oamenilor că am vrea să facem toate acestea, dar nu se poate, nu sunt bani. Partidul lui Geoană a fost nouă luni la gubvernare, au avut ministere dar nu au făcut nimic, şi-au bătut joc de pensii şi de pensionari, de agricultori şi de profesori şi nu au fost în stare nici măcar să asigure medicamente compensate pentru populaţie. În schimb, cutreieră ţara cu o liotă în izmene roşii, făcând tot felul de promisiuni", a spus Antonescu.

Crin Antonescu se află, duminică, în vizită electorală în judeţul Sălaj.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Dacă vom căsca gura la mincinoşi ca Băsescu şi Geoană şi acum, voi mai sta aşa 20 de ani.
 Vizualizări articol: 419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Dacă vom căsca gura la mincinoşi ca Băsescu şi Geoană şi acum, voi mai sta aşa 20 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei