Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2009 - Anul XIV, nr. 170 (4156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proprietarii de lucii de apă pot concesiona terenurile aferente de la Agenţia Domeniilor Statului

Joi, 23 Iulie 2009 (13:55:55)

Proprietarii de lucii de apă vor putea concesiona, prin atribuire directă, terenurile aferente acestora, de la Agenţia Domeniilor Statului (ADS), în baza unei hotărâri de guvern aprobate miercuri.

Actul modifică normele metodologice de aplicare a legii privind privatizarea firmelor care deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea ADS.

"Până acum unii erau proprietari de lucii de apă şi alţii deţineau terenurile de sub ele. Acum pentru cei care deţin luciile de apă, li se vor da prin atribuire directă şi terenurile aferente", a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale Cătălin Roşculete.

ADS va încasa în 2009 şi în următorii cinci ani sumele de bani aferente contractelor de concesiune care urmează să fie încheiate, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii.

"Totodată, pentru investitorii care au dobândit active de tipul amenajărilor piscicole, pentru terenul cu destinaţie agricolă aferent acestor amenajări şi necesar exploatării în condiţii eficiente a activului normele juridice prevăd posibilitatea de a beneficia de concesionarea prin atribuire directă", se menţionează în comunicat.

Ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a declarat la sfârşitul lunii iunie că proprietarii de grajduri, lucii de apă şi alte active vor putea cumpăra prin negociere directă terenurile aferente de la ADS.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proprietarii de lucii de apă pot concesiona terenurile aferente de la Agenţia Domeniilor Statului.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proprietarii de lucii de apă pot concesiona terenurile aferente de la Agenţia Domeniilor Statului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei