Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2009 - Anul XIV, nr. 170 (4156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Marius Ciornei, unul din patronii CONBUCOVINA, mort în accident de motocicletă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cunoscut om de afaceri sucevean, Marius Ciornei, unul dintre patronii societăţi de construcţii CONBUCOVINA SA, a sfârşit tragic marţi seară, după un cumplit accident de motocicletă.
Tânărul de 36 de ani venea de la Fălticeni spre Suceava, şi, înainte de intrarea în Cumpărătura, a scăpat de sub control motocicleta, strivindu-se de un copac de la marginea drumului.
Nenorocirea s-a produs la ora 20.50, într-o curbă la dreapta, care vine după o porţiune de drum întinsă. Aflat pe o motocicletă marca Honda, model din 2008, Marius Ciornei a intrat cu viteză în curbă, scăpând motorul de sub control, ajungând pe sensul opus de mers şi apoi ieşind în decor. Din măsurătorile făcute de poliţişti la faţa locului rezultă că motociclistul a rulat în jur de 35 de metri în afara drumului, după care motocicleta s-a lovit de un ciot. După acest impact, motociclistul a fost proiectat într-un copac, echipamentul de protecţie dovedindu-se inutil în condiţiile unui impact deosebit de violent.

 

Nu a avut nici o şansă de supravieţuire

Preluat de o ambulanţă, Marius Ciornei a ajuns la Urgenţele Spitalului Suceava în agonie şi a decedat după două-trei minute, înainte ca medicii să reuşească să-l investigheze. Doctorii de la această unitate sanitară au declarat că tânărul nu avea nici o şansă de supravieţuire, subliniind că nici un segment anatomic nu rămăsese întreg în urma cumplitului accident.
“Pacientul era în şoc posttraumatic, cu respiraţie agonizantă. Prezenta leziuni în zona capului, o fractură deschisă de bazin, avea mâinile şi picioarele rupte, iar organele interne strivite”, a arătat purtătorul de cuvânt al Spitalului Suceava, dr. Tiberiu Brădăţan.

 

„Era un prieten minunat, pentru mine moartea lui e un dezastru”

Despre Marius Ciornei foarte puţini sunt cei care au de spus ceva de rău, vestea morţii sale provocând multă tristeţe printre oamenii care l-au cunoscut.
Ilie Lahman, asociatul lui Ciornei de la CONBUCOVINA, ne-a povestit ieri câteva lucruri despre cel care îi era partener de afaceri, dar mai presus de toate prieten.
„Ne ştiam de mici, am crescut împreună în cartierul Burdujeni, şi tot împreună am început afacerile, mai întâi în 1997, cu societatea Railex SA, din 2002 devenind asociaţi şi la conducerea CONBUCOVINA. Era un prieten minunat, pentru mine moartea lui e un dezastru”, a spus Ilie Lahman. Cei doi aveau 12 ani de când lucrau împreună şi reuşiseră să reziste în aceeaşi formulă, fapt mai rar întâlnit în agitata lume a afacerilor.
Marius Ciornei, care nu era căsătorit, urma să împlinească 37 de ani pe 13 august, şi se pregătea deja pentru a-şi sărbători ziua. Emoţionat, partenerul său de afaceri şi-a adus aminte că vineri au petrecut la ziua sa de naştere, iar duminică au fost la un grătar, atunci fiind şi ultima dată când şi-a văzut prietenul în viaţă.
De câţiva ani, Maruis Ciornei devenise pasionat de motociclete, modelul pe care se afla marţi seară fiind o achiziţie nouă, de câteva luni de zile.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Ciornei, unul din patronii CONBUCOVINA, mort în accident de motocicletă.
 Vizualizări articol: 4385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 17 voturi
Marius Ciornei, unul din patronii CONBUCOVINA, mort în accident de motocicletă4.0517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :( trimis de
(23 iul 2009, 11:24:06
R.I.P...am pierdut si eu un prieten pe motor, inteleg tragedia.

Asfalt uscat!
2.   Viteaza ucide! trimis de
(23 iul 2009, 12:03:28
O singura data am vorbit cu omul acesta si mi s-a parut a fi un tip foarte de treaba iar din ce am auzit de la apropiati sai se pare ca a fost un OM cu un suflet foarte mare ,ajutand pe oricare ii cerea ajutorul.....DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE! Condoleante familiei! mai ales fratelui sau al caruie nume cica il striga inainte sa moara!
3.   Oare ce viteza avea ? trimis de
(23 iul 2009, 13:55:55
Dumnezeu sa-l ierte
4.   Un om adevarat trimis de
(23 iul 2009, 15:20:39
L-am cunoscut putin si eu pe acest om si mai mult prin prisma angajatilor sai,pot spune ca ii considera prieteni,doar cuvinte bune despre acest OM,pacat de el,Dumnezeu sa-l odihneasca!Condoleante familiei sale indurerate si chiar angajatilor sai,pt ca pe acestia ii considera tot familia sa,din intamplare cunosc acest aspect.Inca o data,pacat de acest om,pe cei buni Domnul ii vrea alaturi de el.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei