Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2009 - Anul XIV, nr. 170 (4156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dorinţă

Băişanu le cere liderilor PD-L şi PSD să se calmeze

Joi, 23 Iulie 2009 (15:26:35)

 Preşedintele interimar al PNL Suceava, Alexandru Băişanu, le-a sugerat liderilor locali ai PD-L şi PSD să lase deoparte disputele şi să se apuce de administrat judeţul. Băişanu consideră că singura preocupare a celor din conducerea PD-L şi PSD este de a se critica reciproc, în loc să se ocupe de scoaterea judeţului Suceava şi a României din colaps. „Asistăm la un spectacol grotesc. Capii celor două partide se acuză în mod continuu fără a face ceva şi pentru judeţ. Gheorghe Flutur îl atacă pe Gavril Mîrza, Gavril Mîrza îl atacă pe Gheorghe Flutur. Apoi Cătălin Nechifor îl atacă pe Gheorghe Flutur, după care Flutur îl atacă pe Nechifor. Şi tot aşa, iar în realitate judeţul Suceava şi România sunt în pragul colapsului”, a declarat liderul PNL Suceava. Băişanu a ţinut să le transmită liderilor PSD şi PD-L că nu ar trebui să uite că sunt plătiţi din bani publici şi ar trebui să fie mai preocupaţi de rezolvarea problemelor judeţului Suceava decât de disputele politice.
El a făcut referire la situaţia drumurilor din judeţul Suceava, precizând că, deşi au existat promisiuni că se vor realiza „mii de kilometri” de drumuri, până în prezent nu s-a întâmplat nimic în acest sens. „Au venit buluc în judeţul Suceava. Şi Traian Băsescu, şi premierul celor din PD-L, Emil Boc, şi ministrul transporturilor, Radu Berceanu şi tot nu s-a făcut nimic. Ba mai mult, a fost stricat şi drumul european 85, la intrarea în Suceava spunându-se că se construieşte şoseaua de centură. Iar pe de altă parte, de un an de când Gheorghe Flutur se află la conducerea CJ Suceava, nu s-a dat în lucru nici măcar un kilometru de drum judeţean”, a spus Alexandru Băişanu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu le cere liderilor PD-L şi PSD să se calmeze.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 10 voturi
Băişanu le cere liderilor PD-L şi PSD să se calmeze2.7510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei