Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 ian 2009 - Anul XIV, nr. 8 (3994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ordonanţa privind înfiinţarea MTS a fost publicată în Monitorul Oficial

Marţi, 13 Ianuarie 2009 (20:22:40)
Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 221/2008 cu privire la înfiinţarea Ministerului Tineretului şi Sportului a fost publicată, marţi, în Monitorul Oficial, odată cu intrarea în vigoare a prezentei OUG fiind abrogate prevederile HG 759/2003 privind organizarea şi funcţionarea ANS.

Ministerul Tineretului şi Sportului este "organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului, care elaborează şi asigură aplicarea strategiei şi politicilor Guvernului în domeniile tineretului şi sportului" şi va avea un număr maxim de 381 de posturi, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului.

Conform OUG 221/2008, Ministerul Tineretului şi Sportului va fi condus de un ministru, ajutat de doi secretari de stat şi un subsecretar de stat, care vor fi numiţi prin decizia primului-ministru.

Pe ramura sportivă, secretarul de stat va avea în subordine Direcţia Programe Sport, Direcţia Generală Programe şi Proiecte pentru structuri sportive, Direcţia Structuri sportive, Direcţia Statistică şi Registrul bazelor sportive, Direcţia Strategie şi Registrul sportiv şi Direcţia Generală Relaţii Internaţionale.

MTS s-a desfiinţat în anul 2003, când a fost necesară micşorarea numărului de ministere, în conformitate cu criteriile de aderare la Uniunea Europeană. În locul MTS a fost înfiinţată Agenţia Naţională pentru Sport (ANS), instituţie ce a fost condusă în ultimii doi ani de Octavian Bellu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordonanţa privind înfiinţarea MTS a fost publicată în Monitorul Oficial.
 Vizualizări articol: 1069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ordonanţa privind înfiinţarea MTS a fost publicată în Monitorul Oficial1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei