Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iul 2008 - Anul XIII, nr. 172 (3853)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prigoană: Sunt membru PDL Sector 3, candidez la Cameră, voi propune desfiinţarea Senatului

Joi, 24 Iulie 2008 (16:21:22)

Omul de afaceri Silviu Prigoană a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că în prezent este membru PDL Sector 3, că va candida la Camera Deputaţilor într-un colegiu care include Calea Vitan, una dintre propunerile sale urmând a fi desfiinţarea Senatului, prin modificarea Constituţiei.
 
  "Voi candida într-un colegiu electoral în Sectorul 3, unde am şi domiciliul. Am fost membru PDL Sector 4 timp de 3 ani, dar m-am mutat la filiala Sectorului 3, pentru că aici voi candida", a precizat Prigoană.

El a arătat că va candida la Camera Deputaţilor în colegiul electoral care va include Calea Vitan, stradă situată în Sectorul 3.

Prigoană a mai spus că una dintre propunerile sale vizează schimbarea Constituţiei şi menţinerea unei singure Camere a Parlamentului. "O să insist să schimbăm Constituţia şi să desfiinţăm Senatul", e explicat el.

Prigoană a mai spus că intenţionează să propună şi mutarea sediului Parlamentului, spre exemplu în Biblioteca Naţională: "Vreau să scot parlamentarii din Casa Poporului, prin lege. Noul sediu al Parlamentului să fie, de exemplu, în Biblioteca Naţională, din faţa magazinului Junior".

El a susţinut că, în calitate de membru de partid, se defineşte ca fiind un "soldat disciplinat", astfel că PDL va lua decizia referitoare la candidatura sa. "Partidul va decide dacă voi candida acolo. Când e vorba de partid, există disciplină de partid. Sunt un soldat disciplinat, chiar dacă desfiinţăm Senatul", a spus Prigoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prigoană: Sunt membru PDL Sector 3, candidez la Cameră, voi propune desfiinţarea Senatului.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prigoană: Sunt membru PDL Sector 3, candidez la Cameră, voi propune desfiinţarea Senatului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei