Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iul 2008 - Anul XIII, nr. 161 (3842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Guvernarea Băsescu-Tăriceanu este corigentă la toate materiile

Vineri, 11 Iulie 2008 (13:54:48)

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, la Consiliile Naţionale reunite ale PSD şi PC, că guvernarea Băsescu-Tăriceanu este corigentă la toate materiile, iar în timp ce Băsescu s-a înconjurat de oameni linguşitori, Tăriceanu s-a înconjurat de oameni incompetenţi.
 
  "Guvernarea Băsescu-Tăriceanu este corigentă la toate materiile, este mincinoasă, pentru că se laudă că a trecut clasa, copiind de la PSD şi PC proiecte precum creşterea pensiilor. Tăriceanu s-a înconjurat de oameni incompetenţi, în timp ce Băsescu s-a înconjurat de oameni linguşitori", a arătat Geoană.

El a precizat că Traian Băsescu, care a sfidat Constituţia, a reprezentat o "mascotă" pentru PDL. Potrivit lui Geoană, Traian Băsescu nu mai beneficiază de "tracţiunea" pe care o avea.

Geoană l-a atacat şi pe premierul Tăriceanu, despre care a spus că a sfidat bunul-simţ, că a transformat "visteria" statutului în instrument de campanie.

Liderul PSD a arătat că România a fost guvernată timp de patru ani de către "oamenii Alianţei", pe programul Alianţei PNL-PD.

În acest context, Mircea Geoană a apreciat că guvernarea Băsescu-Tăriceanu a fost una a uşilor închise, blocând astfel dialogul social.

"Guvernarea Băsescu-Tăriceanu a fost una pentru sine şi pentru clientela sa. Am avut un guvern surd şi mut. Miturile şi promisiunile lui Tăriceanu şi Băsescu au fost neonorate, iar cota unică a fost inteligent vândută propagandistic", a mai spus Geoană.

El a arătat că, pe lângă un guvern surd şi mut, România a avut parte de un preşedinte vorbăreţ, care a uitat că un şef de stat trebuie să asigure echilibrul şi dialogul, iar nu să se poziţioneze explicit de partea unui anumit partid politic.

Geoană şi-a manifestat speranţa că, în 10 decembrie, PSD şi PC vor forma noul guvern, pentru a corecta minciunile guvernării de dreapta.

Consiliile Naţionale ale PSD şi PC s-au reunit, vineri, în şedinţă comună, pentru a valida şi lansa în dezbatere publică oferta de guvernare a alianţei celor două formaţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Guvernarea Băsescu-Tăriceanu este corigentă la toate materiile.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Guvernarea Băsescu-Tăriceanu este corigentă la toate materiile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei