Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mai 2008 - Anul XIII, nr. 101 (3782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragomir spune că dinamoviştii vor fi excluşi din viaţa sportivă dacă nu evolueză corect cu Steaua

Vineri, 2 Mai 2008 (15:59:26)

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, că jucătorii dinamovişti vor fi excluşi din viaţa sportivă dacă nu vor evolua corect în partida cu Steaua, programată, duminică, de la ora 20.30, în cadrul etapei a XXXIII-a a Ligii I.
  Oficialul LPF a menţionat însă că nu crede speculaţiile conform cărora, impresarul Ioan Becali le va cere jucătorilor dinamovişti pe care îi are sub contract să nu joace corect, pentru a-l ajuta pe vărul său, finanţatorului stelist Gigi Becali, să câştige titlul în acest sezon.

"Ce cuvânt de spus să aibă Giovanni Becali (n.r. - Ioan Becali) la jucătorii lui Dinamo? Giovanni este într-adevăr vărul lui Gigi Becali, este în echipă cu Gigi, dar ce poate să facă? Ăştia (n.r. - jucătorii dinamovişti) sunt fotbalişti profesionişti, sunt la un club şi dacă se întâmplă vreo nenorocire îi scot din viaţa sportivă. Aicea e glumă? Dacă nu îi scoate clubul, atunci îi scoate federaţia şi Liga. Dar eu nu mai cred în speculaţii de genul acesta", a spus Dragomir.

Un posibil aranjament la meciul CFR Cluj - Gloria Bistriţa a fost, de asemenea, dezminţit de preşedintele Ligii: "Eu cum îl ştiu acum pe Jean Pădureanu, ştiu sigur că nu mai cade la nicio învoială pentru nimic în lume. Cât trăieşte el! Aşa că se va juca pe teren, corect, la Cluj".

Dumitru Dragomir consideră că meciul Dinamo - Steaua va decide campioana în actuala ediţie a Ligii I. "Este meciul campionatului şi e bine că este penultima etapă. Dacă bate Dinamo, s-a terminat campionatul, dacă bate Steaua, iar s-a terminat. După, mai este o etapă, dar cum să piardă Steaua cu Buzăul acasă? Pe valoare n-are cum să piardă", a adăugat Dragomir.

Întreabat dacă nu îi este teamă că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, ar putea fi bătut în incinta stadionului din Şoseaua Ştefan Cel Mare, după ce i-a numit "papagali" pe suporterii dinamovişti, Dragomir a răspuns: "Gigi Becali ce gândeşte şi face. Dar ar fi trebuit să nu fi spus. El oricum o să-şi ia măsurile necesare. Se duce oricum cu 30 de bodyguarzi după el, nu se atinnge nimeni de el nici dacă are grenade în buzunar".

Deşi s-a arătat nemulţumit de greşelile de arbitraj din actuala ediţie de campionat, Dumitru Dragomir a declarat că este sigur că arbitrii nu au fost mituiţi pentru a ajuta anumite echipe. "Greşeli de arbitraj ca anul ăsta nu am mai văzut niciodată. Dar eu bag mâna în foc că toţi arbitrii sunt corecţi. Problema cred că este legată de faptul că au fost promovaţi prea repede nişte arbitri tineri, au fost aruncaţi în vâltorea acestor meciuri. Însă şi asta s-ar putea să fie un lucru bun până la urmă în viitor", a precizat Dragomir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragomir spune că dinamoviştii vor fi excluşi din viaţa sportivă dacă nu evolueză corect cu Steaua.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragomir spune că dinamoviştii vor fi excluşi din viaţa sportivă dacă nu evolueză corect cu Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei