Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2008 - Anul XIII, nr. 69 (3750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Munteanu l-a stropit cu apă pe arbitrul Berbecaru la finalul meciului cu U. Craiova

Duminică, 23 Martie 2008 (18:07:07)

Antrenorul echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, l-a stropit cu apă pe arbitrul Victor Berbecaru la finalul meciului pierdut, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-2, cu Universitatea Craiova, şi a declarat că centralul şi-a bătut joc de munca jucătorilor săi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Acest meci a fost stricat de arbitru, nici nu ştiu cum să-i spun... acest central care în repriza a doua ne-a «tocat» pur şi simplu. Nu se poate aşa ceva! Trebuie o revoluţie în arbitraj, dar nu ştiu a câta. Îşi bat joc de noi, de munca noastră. Ce a făcut Berbecaru şi alţii de teapa lui este strigător la cer. Uneori chiar îmi vine să renunţ. Nici nu ştiu ce să mai fac", a spus Munteanu.

Tehnicianul formaţiei vasluiene a spus că a aruncat cu apă pe Berbecaru ca să-l trezească. "Da, am aruncat. Pentru că trebuia să-l trezesc măcar la final. Era în călduri, l-a bătut soarele în cap. Poate să mă suspende comisa cât o vrea, nu mă mai interesează. Când îşi bat joc de munca unor copii, suspendarea contează mai puţin", a punctat fostul internaţional român.

În timpul conferinţei de presă susţinute de Dorinel Munteanu, s-a oprit curentul, iar acesta a comentat: "Are noroc, că aş mai fi avut multe de spus despre el. Vreau totuşi să recunosc că Universitatea a jucat fotbal".

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, nu a dorit să comenteze declaraţiile lui Dorinel Munteanu legate de arbitraj şi nici faptul că acesta a aruncat cu apă pe centralul Victor Berbecaru. "Nu am văzut gestul lui Dorinel, însă dacă a făcut aşa înseamnă că a devenit şi el un om care nu mai rezistă prea mult pe margine. Este treaba lui ce a spus despre arbitru, probabil va suporta consecinţele", a spus Constantin, care a asistat la meciul de la Craiova în calitate de supervizor.

Rugat să comenteze şi faptul că fiul său, Augustus Constantin, a fost contestat după meciul Poli Iaşi - CFR Cluj, scor 1-0, de sâmbătă, preşedintele CCA a răspuns: "Până nu voi vedea raportul, nu pot să mă pronunţ asupra prestaţiei lui de la Iaşi. Oricum, acum acuză CFR, săptămâna trecută a acuzat altă echipă, săptămâna viitoare va acuza altcineva. Aşa se întâmplă când pui presiune prea mare pe arbitri. Poate unii greşesc din lipsă de experienţă, cu unii nu ştiu ce se întâmplă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Munteanu l-a stropit cu apă pe arbitrul Berbecaru la finalul meciului cu U. Craiova.
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Munteanu l-a stropit cu apă pe arbitrul Berbecaru la finalul meciului cu U. Craiova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rapan în sos roşu 2 porţii - 40 minute 450g rapan  (Melc marin)50g ulei de măsline 2 căţei de usturoi 75ml vin alb 150ml sos de roşii 6-7 frunze busuioc        1 leg. mărar  •± sare, piper ... Citeşte