Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2008 - Anul XIII, nr. 69 (3750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mititelu: Universitatea Craiova este echipa momentului în fotbalul românesc

Duminică, 23 Martie 2008 (18:26:55)

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că formaţia olteană este, alături de Poli Ştiinţa Timişoara, "echipa momentului în fotbalul românesc", după victoria cu scorul de 2-1 obţinută, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Vaslui, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "În acest moment, alături de Timişoara, suntem echipa momentului în fotbalul românesc. A văzut şi Vasluiul ce a văzut şi Rapidul: un fotbal de calitate prestat de noi în repriza a doua. Asta este echipa pe care mi-o doresc meci de meci. I-am băgat pe vasluieni la 380", a spus Mititelu.

Oficialul oltean a spus că nu vrea să-l laude pe Florin Costea, deşi acesta a marcat cele două goluri ale Universităţii în partida cu FC Vaslui. "Îmi era oarecum teamă că se va termina la fel ca în meciul cu Rapid, 1-1, dar a venit golul lui Costea şi ne-a făcut fericiţi. Nu vreau să-l ridic pe Florin în slăvi pentru că sunt puţin supărat pe el că nu prea dă pase", a punctat Adrian Mititelu.

Florin Costea a declarat că, deşi a ajuns la 11 goluri în Liga I, trei mai puţine decât cei mai buni marcatori, Gigel Bucur şi Marko Ljubinkovici, nu ţinteşte titlul de golgheter al campionatului: "Sunt fericit pentru goluri, chiar dacă am înscris aproape meci de meci nu mă gândesc la titlul de golgheter. Mă bucur că lumea a început să aibă încredere în noi".

Antrenorul Nicolo Napoli consideră că Universitatea nu se poate considera scăpată de grijile retrogradării, deşi ocupă locul 10, cu 31 de puncte, zece mai multe decât Pandurii, formaţie aflată pe locul 15. "Sunt bucuros să echipa mea a reuşit pentru a patra oară în acest retur să revină deşi a fost condusă. Emoţii încă mai sunt. Îmi doresc 39-40 de puncte pentru a fi liniştiţi, dar oricum sunt bucuros de jocul echipei. Avem acum o serie de meciuri mai liniştite şi mi-aş dori să continuăm pe aceeaşi linie", a comentat tehnicianul italian.

Căpitanul Dorel Stoica a declarat că evoluţiile din ce în ce mai bune ale Universităţii sunt încurajatoare şi crede că în sezonul viitor formaţia craioveană va lupta pentru un loc în primele şase echipe ale campionatului. "Păcat de acel început slab de campionat. Nu ştiu acum unde am fi fost dacă am fi obţinut câteva puncte atunci când am avut şapte înfrângeri consecutiv. Poate anul viitor vom ataca un loc în primele şase", a spus Stoica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mititelu: Universitatea Craiova este echipa momentului în fotbalul românesc.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mititelu: Universitatea Craiova este echipa momentului în fotbalul românesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rapan în sos roşu 2 porţii - 40 minute 450g rapan  (Melc marin)50g ulei de măsline 2 căţei de usturoi 75ml vin alb 150ml sos de roşii 6-7 frunze busuioc        1 leg. mărar  •± sare, piper ... Citeşte