Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mititelu ameninţă cu dezvăluiri "senzaţionale" despre CFR Cluj

Duminică, 24 Februarie 2008 (17:37:25)


Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că se va supune testului poligraf, după ce oficialii de la CFR Cluj au afirmat că ar fi dus în vestiarul echipei o geantă ce ar fi putut conţine bani oferiţi de alte echipe, şi a ameninţat cu dezvăluiri "senzaţionale" despre ardeleni.
  "Sunt uimit că cei de la CFR vin acum şi spun că banii s-au aflat chiar în vestiar. Voi merge la Bucureşti şi voi susţine un test la detectorul de minciuni. Aş vrea să fiu întrebat absolut orice: dacă am luat bani de la vreo echipă, dacă aş lua în interesul altei formaţii sau ca să ne predăm. După care, tot în Capitală, voi susţine o conferinţă de presă şi voi face dezvăluiri senzaţionale despre CFR, pe care alţii poate nu le-au făcut de frică. Datoria lor morală este să susţină şi ei un test la detectorul de minciuni. Tot în această săptămână mă voi adresa comisiilor Ligii sau Federaţiei, pentru că nu ştiu cui aparţin, dar şi instanţelor civile pentru calomniile aduse", a spus Mititelu, duminică, la o zi după meciul pierdut, cu scorul de 1-4, în faţa formaţiei CFR Cluj.

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat după meciul cu U Craiova, scor 4-1, că în tribună a stat o geantă cu 200.000 de euro, stimulent pentru craioveni "de acolo de unde se apasă butoanele", adăugând că banii vor circula şi la următoarele meciuri ale echipei sale.

Sâmbătă, preşedintele Iuliu Mureşan a spus că înaintea partidei Mititelu a fost văzut intrând în vestiarul echipei cu o geantă ce ar fi putut conţine cei 100.000 de euro despre care a auzit că au fost promişi Universităţii pentru o victorie la Cluj. "Şase-şapte persoane de la clubul nostru au văzut, înainte cu 40 de minute de meci, pe holul acela de la vestiare, pe Adrian Mititelu însoţit de doi bodyguarzi, unul dintre ei având o geantă tip sport. La un moment dat, Mititelu i-a luat-o din mână, a intrat în vestiar, apoi a ieşit cu ea, i-a dat-o înapoi, şi părea la fel de plină. Nu ştiu apoi ce s-a întâmplat cu geanta", a spus Mureşan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mititelu ameninţă cu dezvăluiri "senzaţionale" despre CFR Cluj.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mititelu ameninţă cu dezvăluiri "senzaţionale" despre CFR Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte