Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Băsescu: Unul din trei candidaţi ai PDL trebuie să provină din organizaţia de tineret

Duminică, 24 Februarie 2008 (12:52:13)

Proiectul politic al Elenei Băsescu, intitulat "Program de măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii OT PDL", prevede ca unul din trei candidaţi ai PDL să provină din organizaţia de tineret, care trebuie să devină un for "iubit în România şi respectat în Europa".
  Programul Elenei Băsescu are ca motto un citat al lui F. D. Roosvelt: "Nu putem întotdeauna construi viitorul pentru tineri, dar putem construi tinerii pentru viitor".

Elena Băsescu precizează că proiectul comun al OT PDL este construirea celei mai puternici organizaţii de tineret din România, cu reprezentanţi numeroşi în administraţia centrală şi locală, din România sau la nivel european.

Ea îşi ia angajamentul de a transforma OT PDL într-o organizaţie "iubită în România şi respectată în Europa", care să asigure unul din fiecare trei candidaţi ai PDL şi care să ofere expertiză în domeniile cheie ale societăţii.

Elena Băsescu precizează că organizaţiile de tineret din ţară trebuie să aibă oameni bine pregătiţi economic, juridic, social, politic, dar şi în domeniul resurselor umane sau al comunicării şi relaţiei cu presa.

Ea susţine că este prioritară comunicarea mai bună între organizaţiile judeţene şi cea centrală, precum şi iniţierea unei "relaţii bilaterale" cu tineretul partidelor europene sau chiar de pe alte continente. Un obiectiv este aderarea OT PDL la YEPP, organizaţia de tineret a PPE.

Elena Băsescu vizează crearea unei pagini web pentru OT PDL, care să fie completată cu o comunicare prin intermediul blog-urilor, postarea unor materiale de comunicare politică pe Internet, organizarea unor dezbateri electronice cu alegătorii.

Ea pledează în favoarea dezvoltării unei relaţii strânse cu mass-media locală şi centrală şi pentru o eficientizare a birourilor de presă ale tineretului PDL.

În opinia Elenei Băsescu, PDL se confruntă cu o tendinţă de concentrare a electoratului său, existând judeţe în care câştigă alegerile "de ani buni", dar şi zone în care democrat-liberalii se plasează "pe poziţii mai puţin onorante". Ea arată că organizaţia de tineret trebuie să contribuie la creşterea notorietăţii şi a susţinerii PDL.

Ea mai precizează că seniorii PDL trebuie să promoveze proiectele organizaţiei de tineret şi că între cele două foruri nu trebuie să existe o relaţie de subordonare, ci una în care echipa şi obiectivele partidului să fie elementul central.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu: Unul din trei candidaţi ai PDL trebuie să provină din organizaţia de tineret.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Băsescu: Unul din trei candidaţi ai PDL trebuie să provină din organizaţia de tineret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte