Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Argăseală: CFR Cluj a fost avantajată de arbitraj

Duminică, 24 Februarie 2008 (13:02:11)

 Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, duminică, la Sport.ro, că echipa CFR Cluj a fost avantajată de arbitraj în meciul cu Universitatea Craiova, scor 4-1, din etapa a XX-a a Ligii I, cerându-le oficialilor clujeni să nu se mai plângă de acest aspect.
  "CFR Cluj a fost avantajată de arbitraj în meciul cu Craiova, aşa că să nu se mai plângă. Să spui că arbitrul s-a străduit să nu-i avantajeze...gura păcătosului adevăr grăieşte. Cu cât vorbeşte mai mult Iuliu Mureşan, se descoperă. Vorbea de butoane, poate a început domnul Mureşan să se joace cu butoanele. La vorbe sunt campioni mondiali. Dacă nu vedeam jocul, chiar mă speriam când auzeam scorul, dar aşa, am văzut meciul, nu ne speriem. Vrem să jucăm în LC direct de pe locul 1", a spus Argăseală.

Oficialul stelist a răspuns suspiciunilor venite din partea conducătorilor de la CFR Cluj. "Încep să mă îndoiesc de calităţile de conducător ale domnului Mureşan. Când tace, e foarte bun, când vorbeşte, e foarte confuz. Că a fost o geantă, că erau bani, că nu erau bani. E total inconsecvent, acum ceva timp spunea că nu atacă. E pentru prima oară când aud că jucătorii unei echipe au prieteni în echipa adversă şi se interesează pe ce prime joacă. S-ar putea să fie interesaţi să afle pe ce prime joacă unii cu un anumit interes", a spus el, după ce oficialii clujeni au acuzat faptul că la meciul cu Craiova în tribună a fost o geantă cu bani promisă craiovenilor de la contracandidaţi. "Steaua n-are nicio legătură cu această geantă, poşetă, că nici ei nu ştiu prea bine, Steaua nu se ocupă cu aşa ceva, nu au nicio şansă să se lege de noi. Dacă ştiau ceva, de ce n-au luat măsuri? Şi Marius Lăcătuş, şi eu, le transmitem să nu se mai lege de persoanele de la Steaua. Au intrat în vrie şi vorbesc vrute şi nevrute. Asta cu geanta e o bombă pe care o pregătesc ei prin subsolurile stadionului", a comentat oficialul stelist, negând ferm că antrenorul Stelei va fi schimbat în cazul în care va pierde derbiul cu CFR Cluj.

Valeriu Argăseală a menţionat că probabil Iuliu Mureşan este în continuare stelist, aşa cum spunea că era în copilărie, deoarece "nevasta, mersul pe bicicletă şi echipa nu se schimbă". El a anunţat că îşi va lăsa din nou mustaţă în cazul în care Steaua va cuceri titlul şi că managerul sportiv Adrian Ilie este un foarte bun interpret de muzică uşoară.

Din lotul pentru meciul cu Poli Iaşi nu fac parte portarul Cosmin Vâtcă, fundaşii Petre Marin şi Ionuţ Rada, precum şi atacantul francez Habib Habibou, încă nerefăcut complet, informează site-ul oficial al FC Steaua. Jucătorii stelişti sunt cazaţi în Iaşi la hotelul Concordia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Argăseală: CFR Cluj a fost avantajată de arbitraj .
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Argăseală: CFR Cluj a fost avantajată de arbitraj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte