Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

DN 17 nu poate fi închis traficului greu iarna, în ciuda dificultăţii cu care se circulă la Tihuţa

Miercuri, 7 Noiembrie 2007 (19:11:50)

Drumul Naţional 17, care face legătura între Transilvania şi Moldova şi care se află în proces de reabilitare, nu poate fi închis traficului greu în perioada iernii, în ciuda dificultăţii cu care se circulă în pasul Tihuţa, susţin reprezentanţii secţiei Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri.
 
Şeful Secţiei Bistriţa din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRPD) Cluj, Alexandru Slavita, a declarat, miercuri, că s-a întâlnit, în cursul acestei zile, cu secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului Tanczos Barna, căruia i-a prezentat stadiul lucrărilor de pe DN 17, aflat în plin proces de reabilitare.

"Am avut o întrunire cu reprezentanţii firmei din Irsael care lucrează în Pasul Tihuţa, cu care am depistat punctele critice din zonă. Sunt şase poduri şi podeţe pe care se lucrează şi circa patru zone în care se lărgeşte carosabilul. Am stabilit că acele porţiuni de şosea să fie aduse la acelaşi nivel cu carosabilul, ca să nu existe denivelări şi să putem trece iarna fără probleme deosebite. Le-am dat termen până în 1 decembrie să rezolve toate aceste probleme. Nu putem închide drumul fiindcă este cea mai importantă cale de legătură între Transilvania şi nordul Moldovei şi nu există variante de ocolire”, a declarat Slavita, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Într-o conferinţă de presă la Bistriţa, secretarul de stat Tanczos Barna a declarat că, la nivel ministerial, s-ar putea lua în discuţie şi posibilitatea interzicerii traficului greu pe DN 17 în Pasul Tihuţa, pentru evitarea blocajelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DN 17 nu poate fi închis traficului greu iarna, în ciuda dificultăţii cu care se circulă la Tihuţa.
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DN 17 nu poate fi închis traficului greu iarna, în ciuda dificultăţii cu care se circulă la Tihuţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei