Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 108 (8637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a prezentat decalogul dezvoltării județului pentru mandatul 2024-2028

Vineri, 10 Mai 2024 (19:34:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a prezentat decalogul dezvoltării județului în următorul mandat. La finalul evenimentului de lansare oficială a candidaturilor PNL Suceava pentru alegerile locale de pe 9 iunie, actualul președinte al CJ Suceava a prezentat „Decalogul lui Flutur pentru mandatul 2024-2028”, care conține zece direcții de acțiune clare pe care le va urmări în următorii patru ani. „Am făcut acest decalog în primul rând pentru că sunt vechi în politică, pentru că mi-ați dat mandatul de multe ori. Trei mandate de președinte am avut majoritatea singuri în Consiliul Județean Suceava, când alții nu se așteptau. Și țin minte că acest partid l-am luat ca președinte cu 20 și ceva de ani în urmă, când avea 5%, și ultima dată a avut 52%. Și asta este datorită dumneavoastră și echipei dumneavoastre”, a transmis Gheorghe Flutur. El a spus că pe primul loc în Decalog se situează dorința lui de a-și pune la dispoziție toată experiența, buna-credință și puterea de muncă. „Obiectiv meu principal va fi bunăstarea, siguranța și confortul sucevenilor. Să legăm Suceava de autostrăzi, Nord-Sud și Est-Vest, iar în mandatul următor acest lucru se va întâmpla. Să reindustrializăm Suceava. Avem nevoie de locuri de muncă, iar autostrăzile vor aduce mai multă industrie și cred în asta. Să reducem decalajul economic față de alte regiuni, față de Ardeal și zona Ilfov – București. Să cresc rolul regional al Sucevei și uitați-vă la instituții precum Spitalul Clinic Regional, aeroportul, universitatea noastră, toate au un rol regional din ce în ce mai mare. Să deschidem frontierele cu Ucraina și în celelalte trei punte așteptate de vecinii ucraineni, dar și de frații noștri români din Nordul Bucovinei și să întărim parteneriatele cu vecinii. Cred că va trebui să reprezint județul Suceava dacă dumneavoastră veți vrea și în continuare în politica la vârf a României. Contează enorm acest lucru pentru dumneavoastră. Să creez condiții mai bune pentru întoarcerea diasporei acasă. Și nu vorbe, ci lucruri concrete cu locuri de muncă bine plătite. Și nu în ultimul rând să punem eficient în valoare patrimoniul cultural, natural și resursa umană a zonei. În primul rând resursa umană, palmele harnice ale suceveanului, ale bucovineanului. Apoi resursa naturală, patrimoniul cultural, tradițiile și obiceiuri. Bucovina sunt convins că nu mai are mult să devină destinația turistică de excelență a tradiționalului și autenticului”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că acestea sunt direcțiile pe care le-a continuat noaptea precendentă, când nu avea somn. „De mâine probabil că alții nu o să aibă somn”, a precizat Flutur. Liderul PNL Suceava a mai adăugat că „în calitate de om simplu, ca dumneavoastră”, are de gând ca tot mandatul următor „să Construiesc, să am Rezultate, să fiu Eficient și să Dezvolt”. „Pe scurt, CRED. Și cred în bunul Dumnezeu în primul rând, cred în forța dumneavoastră și în echipă. Și le cer sucevenilor să-mi dea echipa liberală ca să conducem eficient acest județ”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În final, el a prezent celor câteva mii de oameni prezenți în centrul Sucevei întreaga echipă de candidați PNL pentru cele 114 funcții de primar din județ.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a prezentat decalogul dezvoltării județului pentru mandatul 2024-2028.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a prezentat decalogul dezvoltării județului pentru mandatul 2024-20280.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei