Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 59 (8588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Mărțișor muzical” cu „Flori Bucovinene”, Cătălina Negrea-Baltaru și Laura Olteanu, la Casa de Cultură din Vatra Dornei

Marţi, 12 Martie 2024 (14:56:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei va avea loc miercuri, 13 martie 2024, începând cu ora 16:00, spectacolul „Mărțișor muzical”, în care vor evolua Grupul Vocal „Flori Bucovinene”, prof. Cătălina Negrea-Baltaru, care este coordonatoarea grupului vocal dornean, și suceveanca Laura Olteanu, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, omul care a demonstrat că talentul, însoţit de multă muncă, perseverenţă şi voinţă, duce la cea mai înaltă treaptă a succesului.

Laura Olteanu a devenit celebră pe întreg mapamondul cu piesa „Acasă-i România”, care a depășit 40 de milioane de vizualizări pe YouTube. Spectacolul va fi prezentat de Denisa Mujdei. „Mama, cea mai puternică dovadă de iubire; Femeia, cea mai importantă piesă din Galaxie; Soția, cea mai puternica aliată a lui Dumnezeu; Sora, cea mai bună prietenă din lume; Bunica, cea mai iubitoare ființă”, este o scurtă prezentare făcută de organizatori, pentru ca publicul să știe că artiștii le vor dedica femeilor: mame, soții, surori, bunici etc. piese muzicale îndrăgite, celebrând, împreună, feminitatea. „Mărțișor muzical”, un spectacol care exprimă respectul și aprecierea față de toate femeile din viața noastră, un eveniment-sărbătoare a lunii martie, a primăverii, ce se va desfășura miercuri, la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei. Intrarea este liberă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Mărțișor muzical” cu „Flori Bucovinene”, Cătălina Negrea-Baltaru și Laura Olteanu, la Casa de Cultură din Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Mărțișor muzical” cu „Flori Bucovinene”, Cătălina Negrea-Baltaru și Laura Olteanu, la Casa de Cultură din Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei