Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 57 (8586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi tineri băuți care au dat declarații contradictorii, cercetați în cazul accidentului de sub pasarela Burdujeni

Duminică, 10 Martie 2024 (10:52:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta polițiștilor rutieri privind accidentul produs vineri noapte sub pasarela de la Burdujeni are de stabilit cine s-a aflat la volanul autoturismului Audi cu volan pe dreapta care a intrat pe contrasens. Asta pentru că în mașină s-au aflat doi tineri, ambii băuți, care au dat declarații contradictorii privind cine se afla la volan.

Dacă unul dintre suspecți a fost găsit la fața locului și a suflat în etilotest, al doilea avea leziuni și a ajuns la Spitalul Județean, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, susținând că el nu se afla la volan și nu are de ce să îi fie testată alcoolemia.

În jurul orei 22.20, un autoturism Audi cu numere de Marea Britanie, condus pe sensul dinspre Gara Burdujeni,  a fost scăpat de sub control și a pătruns pe sens opus cîn imedata apropiere a pasarelei, unde a intrat în coliziune violentă cu o autoutilitară Ford, condusă regulamentar de o femeie în vârstă de 36 de ani.

Echipajele medicale trimise de urgență la fața locului au preluat-o și dus-o la spital pe femeia în vârstă de 36 de ani care conducea regulamentar și pe un tânăr de 36 de ani, din Audi.

Medicii au consemnat în cazul acestuia din urmă contuzii prin accident rutier, traumatism bazin, dar și tulburări de comportament și etilism acut. Al doilea tânăr din Audi, rămas la fața locului, avea concentrația de 1,15 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, a rezultat în urma testării pe loc. Acestuia din urmă i s-au recoltat și probe biologice, la spital.

Cei doi tineri nu au cooperat cu lucrătorii de poliție și erau confuzi, prin urmare polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală în cadrul căruia vor continua cercetările.

În mașina în care se deplasa regulamentar se aflau femeia de 36 de nai și soțul ei. Cel din urmă a scăpat fără leziuni în timp ce femeia a fost diagnosticată preliminar cu mai multe contuzii, la nivel de torace și coloană cervicală, fiind în stare stabilă.

Polițiștii au mai constat că autoturismul Audi TT cu volan pe dreapta nu are ITP și nici RCA, prin urmare a fost imobilizat de către polițiști.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri băuți care au dat declarații contradictorii, cercetați în cazul accidentului de sub pasarela Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri băuți care au dat declarații contradictorii, cercetați în cazul accidentului de sub pasarela Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei