Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 46 (8575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanca Maya Rotari a câștigat turneul FRT de la Iași

Luni, 26 Februarie 2024 (17:35:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Iași, în organizarea clubului Vergilius, s-au desfășurat zilele trecute meciurile din cadrul Cupei de Iarnă CFR, competiție de Categoria I aflată în calendarul Federației Române de Tenis. Turneul a fost dedicat juniorilor, având în program întreceri la categoriile de vârstă 10 și 16 ani, fete și băieți.

Printre cei 50 de participanți s-a aflat și suceveanca Maya Rotari, în vârstă de 15 ani, care s-a aflat pe tabloul de concurs al categoriei Under 16 feminin.

Talentata sportivă pregătită de antrenorul româno-austriac Felix Donath a avut o evoluție consistentă, izbutind să se încoroneze câștigătoare a turneului de la Iași.

Aflată în postura de favorită numărul 3 a întrecerii, Maya a avut tur liber în optimi, după care în sferturi a dispus cu 6-2, 6-3 de localnica Bianca Stirbetz.

În semifinale, suceveanca a avut o misiune mult mai dificilă în fața principalei favorite a turneului, Amalia Nicoli, de la Dinamo București, pe care a reușit să o învingă după un meci foarte solicitant, cu scorul de 7-5, 7-6.

Cu moralul ridicat după succesul din penultimul act, tenismena de la clubul Select a defilat în duelul decisiv pentru titlu, pe care l-a câștigat cu un dublu 6-1 în fața ieșencei Iustina Grădinariu, cap de serie numărul 2.

În afară de Cupa de Iarnă CFR, Maya Rotari a mai triumfat în alte trei turnee din circuitul FRT în ultimele șase luni, este vorba de Cupa Sami Plastic, Cupa Monitorul Junior și Cupa de Iarnă Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Maya Rotari a câștigat turneul FRT de la Iași.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Suceveanca Maya Rotari a câștigat turneul FRT de la Iași5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei