Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 45 (8574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Percheziții ale poliției cu confiscări într-un cort plin cu haine și încălțăminte ”Adidas, Nike sau Hugo Boss”

Sâmbătă, 24 Februarie 2024 (13:45:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la ”Economic” au acționat vineri, 23 februarie, în continuarea cercetărilor din cadrul unui dosar penal, la Gura Humorului, unde au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară privind persoane despre care aveau date că desfășoară comerț cu produse contrafăcute, ce imită mărci de renume.

Au avut loc percheziții la punctele de lucru ale unor agenți economici și la imobilele unde existau informații că s-ar afla depozitate bunuri susceptibile a fi contrafăcute și comercializate ilegal.

Printre altele, polițiștii au descins într-un cort unde erau pregătite pentru vânzare blănuri, geci, poșete sau pantofi sport.

În total, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un număr de 117 perechi pantofi sport, inscripționate cu mărci de prestigiu, înregistrate și protejate pe teritoriul României, precum și cantitatea de 20 articole de îmbrăcăminte, având inscripționate mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României.

Este vorba de produse inscripționate cu mărcile Adidas, Nike Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Air Jordan, Puma, Levis și altele, despre toate existând date că sunt contrafăcute și nu au legătură cu producătorul.

Valoarea estimativă a produselor ridicate de polițiști este de aproximativ 50.000 lei.

Polițiștii continuă ancheta sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. Ancheta vizează săvârșirea infracțiunii de punere în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii, infracțiune prevăzută de Legea 84/1998, privind ,,mărcile si indicațiile geografice”.

În cazurile de acest gen, mărfurile se confiscă iar cei care le-au deținut și vândut sunt trimiși în judecată, părți civile în dosar fiind mari producători, reprezentați de case de avocatură din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziții ale poliției cu confiscări într-un cort plin cu haine și încălțăminte ”Adidas, Nike sau Hugo Boss”.
 Vizualizări articol: 1422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Percheziții ale poliției cu confiscări într-un cort plin cu haine și încălțăminte ”Adidas, Nike sau Hugo Boss”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei