Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 45 (8574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Poate în anul ăsta electoral...?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Păi dacă alegerile locale a rămas stabilit că se vor desfăşura în iunie, atunci nu ne rămâne nouă, suporterilor, decât să sperăm că măcar anul ăsta se va îndeplini "visul de aur al omenirii" (sucevene!) şi vom reuşi în sfârşit promovarea în Divizia B, sau Liga a II-a, sau cum Dumnezeu s-o mai numi, că de când ne-a părăsit, parcă nici nu ne-a mai interesat ce e aia! Ştiţi cum se zicea mai pe la începutul şirului de 25 de mandate de primar ale domnului Ion Lungu: că în fiecare an electoral Foresta (sau cum s-a mai numit) promovează, ceea ce îi aduce primarului un număr suficient de voturi pentru a se eterniza în funcţie! Numai că între timp doar mandatele s-au tot perpetuat, în timp ce fotbalul a ratat promovare după promovare în ultimii ani, ceea ce demonstrează că nici eternitatea nu mai e ce-a fost! E drept că dl Lungu chiar s-a consumat, a tot căutat oamenii care să ne readucă fotbalul local în suflet, numai că mai de fiecare dată ne-am înecat ca... (o mai fi voie, măcar în zicale omologate de zeci de ani, să foloseşti cuvântul ăla!?)... la mal, şi am tot luat-o de la capăt, mai rău caMeşterul Manole. Şi în acest sezon, mai degrabă printr-o conjunctură norocoasă decât prin calitatea fotbalului, Foresta e în cărţi pentru promovare, cu toate turbulenţele din existenţa ei. De aceea, zic că primarul actual şi viitor (că doar nu crede cineva că zugravul de spitale, care este alegerea principalului adversar electoral, poate conduce un oraş fără să-l închidă cape spitalul judeţean, fiindcă el, săracu', atât pricepe şi atât se pricepe!), Ion Lungu, e dator să readucă la viaţăzicerea aia cu promovarea fotbalului nostru în anii cu alegeri. Doamne ajută!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poate în anul ăsta electoral...?.
 Vizualizări articol: 822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poate în anul ăsta electoral...?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei