Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 45 (8574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Scandalos

Mașină de poliție lăsată sub indicatorul de oprire interzisă, exact în locul în care a parcat o șoferiță care a blocat traficul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La două zile după ce o studentă care a parcat neregulamentar a blocat traficul, ulterior fiind amendată de polițiștii rutieri, exact în același loc, la fel de neregulamentar, a fost lăsată și o mașină de poliție. Este vorba de calea de acces adiacentă străzii Universității, de lângă clădirea în care se află sediul Poliției municipiul Suceava, drum folosit pentru aprovizionarea de la magazinul Kaufland.

Polițiști grăbiți să intre în sediul instituției la care lucrează au lăsat mașina pe trotuar, exact sub indicatorul de oprire interzisă.

Este vorba de autospeciala MAI 41321, însă oameni care trec des prin zonă spun că văd des acolo mașini de poliție. Este vorba de agenții care intră în sediul Poliției municipiului Suceava pe ușa din apropiere. Este posibil ca aceștia să aibă treburi urgente de rezolvat, însă sub nicio formă nu există vreo scuză pentru lăsarea mașinii în acel loc.

Față de șoferița care a blocat traficul miercuri, polițiștii au tras mașina aproape complet pe trotuar, mai încălcând astfel o regulă de circulație dar mai ales de bun-simț.

În primul rând este vorba de un gest de sfidare a legislației rutiere, un ”exemplu” dat sucevenilor care au treabă prin zonă și care nu găsesc un loc de parcare.

Iar când acest exemplu este dat de un polițist nu este grav, ci foarte grav.  

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.30, un autoturism parcat aiurea exact în acel loc a blocat intrarea în parcarea de la Kaufland şi a creat haos în circulaţia rutieră de pe strada Universităţii, dar şi pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

După cum am arătat în Monitorul de Suceava, un autoturism marca Ford parcat sub indicatorul de oprire interzisă a făcut imposibil accesul unui tir care aproviziona magazinul. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Biroul Rutier Suceava, care au încercat să îl identifice pe şofer şi să-l cheme la faţa locului pentru a mişca maşina. Inițial nu au reușit, însă alte maşini care erau parcate neregulamentar în zona strada Universității au plecat, astfel încât tirul a reuşit să se strecoare în parcare.

Şoferul autoturismului marca Ford s-a dovedit a fi o studentă de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava, care se grăbea la un examen pe care l-a susținut miercuri dimineață.

Tânăra în vârstă de 27 de ani, din Moara, a primit amenzi însumate în valoare de 990 de lei și a rămas și fără certificatul de înmatriculare pentru neconformități ale stării tehnice a mașinii (tablă găurită de rugină).

Poliţiştii au mai dat câteva amenzi şi altor şoferi care au parcat neregulamentar în acea zonă.

Acum, mai ales că fotografia a apărut în spațiul public, polițiștii de la Rutieră ar trebui să își amendeze și colegul care a fost la volan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașină de poliție lăsată sub indicatorul de oprire interzisă, exact în locul în care a parcat o șoferiță care a blocat traficul.
 Vizualizări articol: 1587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mașină de poliție lăsată sub indicatorul de oprire interzisă, exact în locul în care a parcat o șoferiță care a blocat traficul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei