Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 33 (8562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

România a învins Belgia cu suceveanul Conache titular pe un post cheie și marcator de eseu

Duminică, 11 Februarie 2024 (10:38:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Naționala de rugby a României a învins, sâmbătă, în cel de-al doilea meci al Campionatului European, Belgia, cu 33-18 (14-6), pe Stadionul Național Arcul de Triumf din Capitală.

Stejarii au obținut inclusiv punctul bonus pentru victorie clară, rezultatul fiind notabil având în vedere că Belgia tocmai reușise etapa trecută o mare surpriză, învingând Portugalia, revelația Cupei Mondiale de anul trecut.

Tânărul sucevean Alin Conache a jucat titular la numărul 10, post cheie în rugby, și a făcut-o bine.

Alin a reușit în acest meci inclusiv un eseu pentru România. Conform cronicii de meci a Federației Române de Rugby, înainte de intrarea la vestiare, după o lovitură de pedeapsă jucată repede la mână, balonul ajunge la Florin Surugiu, care îl deschide foarte bine pe Alin Conache, care găsește breșa și marchează eseu la centru.

Stejarii au terminat în forță meciul, cu o presiune care a adus un ultim eseu, care a însemnat și punctul bonus pentru România. Deși a primit și un cartonaș galben, Alin Conache a avut o evoluție unanim apreciată.

În vârstă de 21 de ani, suceveanul este una din speranțele pe termen lung ale Naționalei României. Acesta are un joc foarte bun de picior, agilitate și viteză. A jucat foarte bine până acum și ca mijlocaș la grămadă și ca mijlocaș la deschidere.

”A fost un meci dificil, ne așteptam, am văzut cum au jucat belgienii cu Portugalia, am avut puține emoții și am început mai greu (n.r. Belgia a condus cu 6-0), dar până la urmă am înscris și ne-am revenit. Este o victorie mare, un pas care ne dă șanse să jucăm semifinala acasă. Avem ca obiectiv să jucăm finala Campionatului European”, a declarat Alin Conache după meci.

Sâmbăta viitoare, tot la București, România va juca cu Portugalia, meci după care ar putea avea șansa de a juca semifinala competiției acasă, probabil cu Spania.

În finală, dacă va ajunge acolo, România va înfrunta foarte probabil Georgia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România a învins Belgia cu suceveanul Conache titular pe un post cheie și marcator de eseu.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
România a învins Belgia cu suceveanul Conache titular pe un post cheie și marcator de eseu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei