Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 33 (8562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Box metalic găsit asupra unui elev, după verificări făcute de polițiști în ghizodane

Duminică, 11 Februarie 2024 (15:02:19)

Polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară Suceava au fost angrenați în ultimele două săptămâni în acțiuni de prevenire a infracțiunilor și de informare, care au vizat în jur de 1000 de elevi de la unități de învățământ din municipiul Suceava, Câmpulung Moldovenesc și din comunele Pătrăuți și Dumbrăveni.

În anumite clase, în care au fost semnalate probleme, polițiștii, împreună cu reprezentanți ai unităților de învățământ, au efectuat controale în sălile de curs și asupra griozdanelor elevilor.

”Au fost controlate peste 400 de ghiozdane și identificate și o serie de probleme, fiind dispuse măsuri corective. Într-o situație, asupra unui elev a fost identificat inclusiv un box metalic, fiind întocmit dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În acest caz a fost vorba de infracțiunea de port de obiecte periculoase. Având în vedere numărul de ghizdane controlate se poate vorbi totuși mai degrabă de un caz izolat.

În cadrul discuțiilor cu elevii, polițiștii au abordat diverse tematici de interes și au fost drulate activități interactive cu rol de conștientizare și responsabilizare a adolescenților cu privire la riscul victimal și infracțional. Pe lângă activitățile preventive, polițiștii au verificat și modul de respectare a Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor și s-au efectuat controale la unitățile de alimentație publică din zona unităților de învățământ, urmărind respectarea interdicției de vânzare de alcool și tutun către minori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Box metalic găsit asupra unui elev, după verificări făcute de polițiști în ghizodane.
 Vizualizări articol: 667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Box metalic găsit asupra unui elev, după verificări făcute de polițiști în ghizodane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei