Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 33 (8562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propuneri

Consilierul local Anca Gâtlan: „PMP vrea să ajute la funcționarea municipiului Suceava și nu la blocarea lui”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local PMP Anca Gâtlan a declarat în cadrul ședinței de Consiliu Local Suceava în care s-a aprobat bugetul primăriei pentru acest an că această formațiune politică vrea să ajute la funcționarea municipiului și nu la blocarea lui. Anca Gâtlan a prezentat în cadrul dezbaterilor pe buget propunerile consilierilor PMP pentru mai multe lucrări și investiții în municipiul Suceava, ea subliniind faptul că aceste inițiative vin în urma discuțiilor permanente avute cu sucevenii. „De fiecare dată abordarea noastră a fost nu să blocăm lucrurile de dragul de a fi <Gică contra>, ci să ajutăm în bunul mers al lucrurilor din Suceava. Și de fiecare dată am venit cu propuneri rezonabile atât ca buget, cât și ca necesitate și de fiecare dată am primit acordul dumneavoastră verbal și scris prin includerea în lista de priorități în buget. Dar a fost un fel de <s-a rezolvat dar nu se poate>. Cam asta s-a întâmplat în ultimii trei ani și fac un apel la dumneavoastră. Proiectele pe care le-am propus vin de la sucevenii cu care suntem în legătură și nici măcar nu e nevoie să fim noi, consilierii PMP, inițiatori pe proiectele propuse de noi. Puneți inițiatori pe cine doriți dumneavoastră, consilierii PNL sau pe cine credeți, dar vă rog mult să le faceți, să le puneți în aplicare pentru că e nevoie de ele în municipiul Suceava”, a transmis consilierul local PMP conducerii Primăriei Suceava.

Ea amintit câteva dintre investițiile propuse de consilierii locali PMP, respectiv repararea locurilor de joacă, amenajarea parcării și a aleilor în zona cimitirului din apropierea Cetății de Scaun, suplimentarea fondurilor pentru lucrările de reparații de la unitățile școlare sau cele pentru lăcașurile de cult. Anca Gâtlan a adăugat că o bucură faptul că pentru anul acesta a fost suplimentat bugetul pentru modernizarea și reabilitarea străzilor din municipiul Suceava. Ea a făcut referire la străzile pe care consilierii PMP le consideră prioritare și care au fost propuse pentru a fi modernizate anul acesta, respectiv str. Decebal, str. Epaminonda Bucevschi, str. Sublocotenent Turturică, str. Stadionului, str. Eraclie Porumbescu, str. Ana Aslan, str. Pictor Romeo Calancea, str. Pictor Dumitru Dacian și str. Gheorghe Ștefan.

„Vă rog mult nu uitați de oamenii din cartierul Zamca, pentru că, la cum arată străzile de acolo, nici nu ai spune că e atât de aproape de centrul Sucevei, și nici de oamenii din Burdujeni Sat, din cartierul Laniște și din Ițcani. E nevoie să se modernizeze trecerea peste calea ferată la pasarela din Ițcani pentru că ați văzut ce s-a întâmplat cu acel copil de 14 ani lovit de tren. E nevoie să punem garduri acolo pentru ca asemenea evenimente mai mult decât neplăcute să nu aibă loc”, a mai spus Anca Gâtlan.

Ea a făcut referire și la alte investiții importante, precum amenajarea unui spațiu „părinte – copil” în centrul Sucevei, precum și înființarea unui centru socio-educațional de tip after school pentru copiii din familii cu situații speciale și a unui centru de îngrijire pentru persoane vârstnice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul local Anca Gâtlan: „PMP vrea să ajute la funcționarea municipiului Suceava și nu la blocarea lui”.
 Vizualizări articol: 951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Consilierul local Anca Gâtlan: „PMP vrea să ajute la funcționarea municipiului Suceava și nu la blocarea lui”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei