Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 33 (8562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Golănie sau legitimă apărare?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri, tot internetul s-a inflamat la finalul unui meci amical disputat în Arabia Saudită între Al-Hilal și Al Nassr, la echipadin urmă jucând Ronaldo. A câștigat Al-Hilal cu 2-0, iar la finalul partidei, un grup de fani ai acestei echipe s-a gândit că Ronaldo merită "pedepsit" pentru nu știu ce fapte din teren, drept pentru care au aruncat spre el, în timp ce acesta părăsea gazonul, îndreptându-se spre culoarul de ieșire, cu niște tricouri de-ale echipei lor de suflet, Al-Hilal. La numărătoare au ieșit 10. Cristiano Ronaldo, într-o clipă de supărare sau furie, a cules unul dintretricourile aruncate, l-a făcut ghem și a mimat că se șterge cu el... fix acolo! Sau chiar s-o fi șters, că era transpirat la final de partidă! Mamă, mamă, ce mai freamăt, ce mai zbucium! Fierbe netul: derbedeul, cum și-a permis?, a sfidat lumea arabă și alte (multe) cretinisme d-astea. Întreb și eu, ca spectator neutru și că fan de o viață al lui Ronaldo: dar ăia care au aruncat tricourile, așa-și demonstrează atașamentul / dragostea față de echipa favorită, aruncând tricoul acesteia? Păi dacă tot l-au aruncat, devenise deja o cârpă aruncată cumva la gunoi, așa că unde-i sfidarea? Vă amintiți scena de cu mulți ani în urmă, când lui Dani Alves, brazilianul de la Barcelona (da, da, cel care așteaptă acum sentința pentru presupusul viol, care mie mi se pare doar o făcătură a unei vagaboande) un spectator i-a aruncat o banană, iar Dani a cules-o, a desfăcut-o, a mușcat din ea, și abia apoi a bătut cornerul pentru care ajunsese acolo. A fost și asta tot o golănie? Sau un fel original și plin de umor de a se apăra, absolut legitim? Cum evident că și gestul lui CR 7 a fost tot unul de legitimă apărare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Golănie sau legitimă apărare?.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Golănie sau legitimă apărare?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei