Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 17 (8546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tâlharul cu pistol cu bile și mască sanitară de la o sală de jocuri și-a aflat pedeapsa finală

Marţi, 23 Ianuarie 2024 (13:58:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a comis o tâlhărie cu mod de operare tipic unui jaf, în luna iunie a anului trecut, la o sală de jocuri din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, și-a aflat pedeapsa finală. Curtea de Apel a menținut decizia Judecătoriei Suceava și l-a trimis la pușcărie pe Ionuț Văcărașu pentru o perioadă de 2 ani și 9 luni. Ionuț Văcărașu a fost arestat pe 10 iunie 2023, la scurt timp după ce a comis tâlhăria, măsură menținută până în prezent.

O tânără în vârstă de 25 de ani, casieră la o sală de jocuri din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a trăit clipe de coșmar când un necunoscut a intrat în sala în care nu mai era nimeni și sub amenințare i-a luat borseta în care avea suma de 500 de lei.
Atacatorul avea pe față o mască sanitară și avea asupra sa un pistol. Evident că în momentele de panică tânăra nu a avut cum să-și dea seama că pistolul cu bile era un soi de jucărie, din cele care se cumpără la liber, fără a fi supuse la regimul autorizării.

Tânăra nu avea leziuni și le-a spus polițiștilor ajunși la fața locului că după ce a luat borseta, necunoscutul a fugit printre blocuri.  

S-a constituit în regim de urgență o echipă operativă complexă, iar în urma măsurilor dispuse o patrulă de poliție de ordine publică a reușit identificarea, pe strada Păcii, a celui care a comis fapta.

Polițiștii au avut imagini de pe o cameră de supraveghere pe care și-au dat seama imediat cu cine au de a face.

Ionuț Văcărașu este un tânăr problemă, cunoscut de polițiștii judiciariști suceveni pentru furturi comise mai ales prin magazinele din complexe comerciale. Tânărul a și fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Același tânăr este trimis în judecată și în dosare privind infracțiunea de distrugere, dar și pentru tâlhărie și are luni bune de zile petrecute în stare de arest preventiv.   

Tânărul a fost identificat la circa 1 km de locația în care a fost săvârșită tâlhăria. De la autor au fost recuperate borseta și suma de bani sustrasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlharul cu pistol cu bile și mască sanitară de la o sală de jocuri și-a aflat pedeapsa finală.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tâlharul cu pistol cu bile și mască sanitară de la o sală de jocuri și-a aflat pedeapsa finală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei