Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 305 (8529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă: „Anul 2023 a fost cel mai bun an pentru turismul din Bucovina”

Duminică, 31 Decembrie 2023 (10:33:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a declarat că 2023 a fost cel mai bun an pentru turismul din Bucovina. Niculai Barbă a subliniat faptul că Bucovina s-a consolidat în acest ca brand, iar județul Suceava și-a consolidat poziția de top în turismul din România, fiind nelipsit de pe podium în orice clasament pe turism, iar premiile obținute în acest an, la nivel național și internațional, certifică încă o dată acest lucru. „Se cuvine a mulțumi oaspeților noștri dragi, turiștilor din țară și din străinătate care ne-au călcat pragul, alegând Bucovina autentică drept destinație pentru pelerinaje, la cele opt biserici monumente UNESCO, pentru drumeții,  Serviciul Public Salvamont ocupându-se de trasee și este mereu la post pe cea mai întinsă zonă montană din țară, pentru recreere, pentru a petrece zile de neuitat în locuri de poveste, cu peisaje de vis, pentru gastronomia noastră unică, neegalabilă, pentru a trăi alături de ospitalierele gazde bucuria redescoperirii tradițiilor și obiceiurilor străvechi, așa cum doar în Bucovina se mai păstrează. Mulțumiri gazdelor acestor destinații, personalului din pensiuni și hoteluri, antreprenorilor și autorităților, care prin eforturile lor au reușit să contribuie la oferirea unor servicii pe gustul oaspeților noștri”, a spus Barbă. El a adăugat că CJ Suceava va continua proiectele inițiate de șeful administrației județene Gheorghe Flutur, cu evenimente și investiții, astfel că județul Suceava va beneficia anul viitor de fonduri consistente pentru promovare și modernizarea unor importante obiective turistice.

Vicepreședintele CJ Suceava a mai spus că înființarea în acest an a Organizației de Management a Destinației ,,Bucovina", singurul OMD regional din țară, este cel mai mare succes al județului în domeniul organizării și instituționalizării în turism, fiind o recunoaștere a eforturilor comune depuse de autorități și mediul de afaceri. „Prin acest OMD vom putea trece în anul 2024 la un nivel superior în promovarea și dezvoltarea infrastructurii în turism, marele atu al funcționări OMD - ului fiind parteneriatul administrație - mediu de afaceri”, a încheiat Niculai Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă: „Anul 2023 a fost cel mai bun an pentru turismul din Bucovina”.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă: „Anul 2023 a fost cel mai bun an pentru turismul din Bucovina”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei