Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 305 (8529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Peste 700 de pachete cu daruri au fost împărțite copiilor săraci de Asociația Institutul Bucovina

Miercuri, 3 Ianuarie 2024 (13:49:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Institutul Bucovina a desfășurat în decembrie Campania „Cadoul din cutia de pantofi”, prin care peste 700 de pachete cu daruri au fost împărțite copiilor săraci. Campania a avut drept scop colectarea de pachete frumos ambalate, pentru a le oferi copiilor aflați în situații de dificultate.

Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina a colectat peste 700 de pachete, fiecare reprezentând un gest de generozitate și bunăvoință. Aceste pachete au adus bucurie copiilor aflați în situații de dificultate sau vulnerabilitate, oferindu-le un motiv de bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă. „Vizitatori din toate colțurile județului Suceava au trecut pragul asociației noastre cu una sau mai multe cutii de pantofi împachetate în hârtie festivă. Acestea au conținut obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, dulciuri, jucării și rechizite, contribuind astfel la crearea unui cadou plin de speranță și căldură pentru cei aflați în nevoie. Pe parcursul celor două săptămâni au fost colectate peste 700 de pachete, venind din partea mai multor colaboratori”, a spus Sabrina Seserman, coordonatoarea campaniei.

S-au implicat în această campanie EDU MAX - Centru de Dezvoltare Personală, Asociația „Alex în țara minunilor”, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, precum și școli și licee din județ (Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Școala Gimnazială Bucșoaia – Structura Doroteia, Școala Gimnazială Siminicea, Școala Gimnazială Bosanci, Școala Primară Cumpărătura, Grădinița cu Program Normal Cumpărătura, Școala Gimnazială „Petru Mușat” Siret,  Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, Școala Gimnazială Berchișești).

Ca în fiecare an, voluntarii au dat dovadă de o mobilizare extraordinară (elevi, studenți, profesori etc.). Cadourile au fost distribuite copiilor nevoiași din cătunul Țâmpoceni din comuna Păltinoasa, în comunele Stulpicani, Ciprian Porumbescu, Cornu Luncii și Pătrăuți, cartierul Ițcani - Suceava, Dolhasca, Rădăuți și Piatra Neamț. Acțiunile de distribuire a pachetelor au avut loc cu sprijinul IPJ Suceava – Postul de poliție comunal Păltinoasa, al membrilor Asociației Institutul Bucovina și al voluntarilor.

„Ne exprimăm recunoștința față de voluntarii noștri, elevi și studenți, care au contribuit la verificarea, sortarea și distribuirea pachetelor, voluntari de la Colegiul Economic <Dimitrie Cantemir> Suceava, Universitatea <Ștefan cel Mare> din Suceava și Liceul cu Program Sportiv Suceava. Asociația Institutul Bucovina mulțumește tuturor celor care au participat la această campanie și au făcut posibilă strângerea a peste 700 de pachete. Gestul vostru de generozitate a adus lumină și bucurie în inimile copiilor din comunitatea noastră”, a mai transmis coordonatoarea campaniei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 700 de pachete cu daruri au fost împărțite copiilor săraci de Asociația Institutul Bucovina.
 Vizualizări articol: 635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 700 de pachete cu daruri au fost împărțite copiilor săraci de Asociația Institutul Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei