Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 293 (8517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Haine inscripționate Nike, Adidas sau Puma, în valoare de 60.000 de euro, confiscate în urma unei percheziții la Sucevița

Miercuri, 13 Decembrie 2023 (14:50:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Serviciul Economic au pus în aplicare marți o percheziție, la Sucevița, unde au avut informații cu privire la o persoană care deține o mare cantitate de obiecte vestimentare contrafăcute, comerț care este încadrat la infracțiune pe linia produse și mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României.

În urma acțiunii au fost identificate și ridicate în vederea confiscării 1.180 de obiecte vestimentare (majoritatea) și încălțăminte inscripționate cu mărci de prestigiu ce sunt înregistrate și protejate pe teritoriul României. Marfa are o valoare estimativă de 295.000 de lei.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, polițiști criminaliști, precum și o grupă de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, care au asigurat securitatea acțiunii.

”Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punere în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii, faptă prevăzută de Lg. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Acest comerț de ”fake-uri” se lasă de obicei cu trimiterea în judecată a comercianților, părți vătămate în instanță fiind firmele de prestigiu, reprezentate de case de avocatură din România. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Haine inscripționate Nike, Adidas sau Puma, în valoare de 60.000 de euro, confiscate în urma unei percheziții la Sucevița.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haine inscripționate Nike, Adidas sau Puma, în valoare de 60.000 de euro, confiscate în urma unei percheziții la Sucevița0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei