Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 293 (8517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acte adiționale pe proiecte europene semnate de primarul Sucevei, care a discutat cu ministrul Finanțelor și de bugetul pentru 2024

Miercuri, 13 Decembrie 2023 (13:12:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revenit de la București, unde timp de două zile a reprezentat municipiul Suceava pe la ministere, semnând inclusiv acte adiționale la contractele cu Ministerul Dezvoltării, primarul Ion Lungu a spus că a avut discuții cu ministrul Finanțelor și pe tema bugetului pentru 2024.

Astfel, în discuțiile de la Ministerul Finanțelor, cu ministrul Marcel Boloș, pe tema bugetului de stat pentru anul 2024, Ion Lungu a prezentat punctul de vedere al Asociației Municipiilor din România, în cadrul căreia este prim-vicepreședinte.

„De asemenea, am semnat trei acte adiționale la Ministerul Dezvoltării, direcția PNRR, pentru a putea implementa proiectele europene cu partea de cofinanțare, inclusiv cel referitor la achiziționarea a 50 de autobuze electrice pentru Zona Urbană Funcțională. Am mai avut discuții la Ministerul Dezvoltării, la Serviciul Reabilitări clădiri risc seismic (referitor la blocul care a explodat în Burdujeni din cauza acumulărilor de gaze) și la Compania Națională de Investiții, unde am discutat despre proiectele aflate în derulare”, a mai spus Ion Lungu.

Referitor la discuțiile purtate la Ministerul Finanțelor, edilul municipiului reședință de județ și-a exprimat încrederea că bugetul de stat pentru 2024 va fi prezentat în timp util, încât și bugetul Sucevei pentru anul viitor să poată fi aprobat în Consiliul Local la finele lunii ianuarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acte adiționale pe proiecte europene semnate de primarul Sucevei, care a discutat cu ministrul Finanțelor și de bugetul pentru 2024.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acte adiționale pe proiecte europene semnate de primarul Sucevei, care a discutat cu ministrul Finanțelor și de bugetul pentru 20240.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei