Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 293 (8517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cel mai bun voleibalist al anului 2023 este un sucevean

Miercuri, 13 Decembrie 2023 (12:25:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La capătul unui an plin de realizări, în care a cucerit un nou titlu național cu Arcada Galați, a atins pragul sferturilor de finală la Campionatul European cu echipa națională și a prins un transfer în străinătate, la formația Tectun Achel, din campionatul belgian, suceveanul Alexandru Rață a trăit satisfacția de a fi ales cel mai bun voleibalist român din 2023, în cadrul galei găzduite marți seară de Hotelul Minerva, din Capitală.

„Sunt foarte fericit pentru această distincție, care este rodul muncii mele și a oamenilor care m-au susținut. De asemenea, un rol important în ascensiunea mea l-a avut familia, care m-a sprijinit atât la bine, cât și la greu. Țin să mulțumesc antrenorului care m-a descoperit, Tudor Orășanu, care a tras de mine să rămân la volei și care face o treabă excepțională la Suceava. Transferul la Dej mi-a oferit posibilitatea de a debuta în primul eșalon la o vârstă fragedă, iar perioada petrecută la Galați, unde am avut șansa de a lucra cu cel mai bun staff din țară, condus de antrenorul echipei naționale, Sergiu Stancu, a făcut să devin jucătorul care sunt astăzi”, a declarat voleibalistul de 23 de ani în momentul decernării premiului.

Născut la 11 iulie 2000, tânărul internațional român, care evoluează pe postul de fals, a semnat în vara acestui an un contract cu echipa belgiană de primă ligă Tectum Achel, ocupanta locului 7 în ultima ediție a campionatului.

Suceveanul Alexandru Rață a jucat în ultimele trei sezoane la Arcada Galați, cu care a cucerit trei titluri de campion și o Cupă a României. El a fost format la echipa locală, LPS – CSS Suceava, de antrenorul Tudor Orășanu, cu care a colaborat ulterior și la seniori, la echipa Clubului Sportiv Municipal. În Divizia A1 a debutat la Unirea Dej, în sezonul 2019 / 2020.

Cel mai bun voleibalist român al anului 2023 a crescut într-o familie de sportivi de performanță, atât tatăl, Sorin, cât și mama, Elena, practicând în tinerețe cu succes atletismul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai bun voleibalist al anului 2023 este un sucevean.
 Vizualizări articol: 1207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cel mai bun voleibalist al anului 2023 este un sucevean5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei