Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 293 (8517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Etapă cu cântece

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Despre faza etapei aș putea folosi clișeul acela cu ”multă cerneală a curs”, dar din păcate nu mai e cazul. Nu mai avem presă scrisă de sport, deși restul presei generaliste încearcă să suplinească, inclusiv rubrica de față. Iar faza etapei o consider anularea golului-bijuterie marcat de Florinel Coman, asta până să mă înmărmurească ratarea Oțelului din prelungiri, la meciul cu Sepsi! Să o luăm pe rând. Reușita lui Coman este una demnă de CR7, și mă știți doar că nu mă arunc în afirmații! Dacă Ronaldo, de la 30 de metri, arunca un șut din ăla care cârmește în lateral la vreun metru în fața portarului, era reluat în buclă la toate televiziunile de sport, și nu numai, din lumea asta?! Eu zic că da. Dar Coman nu rămâne decât cu câteva zeci de secunde de extaz veritabil, întrucât golul i-a fost anulat după intervenția VAR. S-a scindat astfel opinia publică. M-a șocat Emil Grădinescu, neimplicat în acest meci în calitatea sa obișnuită de comentator, dar beneficiar de expunerea rețelelor sociale, exact ca idiotul satului, după cum spunea Umbert Eco... Grădinescu a spus despre cei doi arbitri, nici mai mult, nici mai puțin, că sunt găinari și că nu mai valorează 2 bani cariera lor! Iar Marius Avram, pe care îl apreciam pentru argumentele sale logice, apelează la chestiuni subiective pentru a dezavua decizia de anulare a golului. Cică arbitrul VAR trebuia să aibă încredere în decizia centralului, care până atunci lăsase jocul liber! Halucinant, cum ar titra Gazeta, dacă ar mai apărea. Păi VAR a apărut tocmai pentru că deciziile arbitrului pot fi greșite, cum să mergi pe încredere când tu ai la dispoziție reluări din multiple unghiuri?! Pe de altă parte, FCSB a avut și ghinion, căci faza a fost continuă, fără întreruperi gen aut, corner, fault, ofsaid, deci pretabilă intervenției VAR. Eu îl identific pe central ca vinovat principal, dacă fluiera atunci, pe loc... ar fi schimbat viitorul, nici n-am fi știut ce scandal am evitat!

A venit însă și ziua de marți, zi atipică pentru închiderea unei etape, de aceea a avut trei ceasuri rele, echivalente cu trei respingeri de pe linia porții în aceeași fază, precedate de o bară transversală! Imposibil de cuprins cu imaginația dacă n-ați văzut. Nicio grijă, faza va fi reluată în buclă în toată pauza de iarnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Etapă cu cântece.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Etapă cu cântece5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei