Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 262 (8486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Stații moderne de autobuz, realizate în mai multe localități ale comunei Moara

Marţi, 7 Noiembrie 2023 (16:04:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În comuna Moara au fost construite șapte stații moderne de autobuz, iar alte două urmează să fie realizate în cadrul proiectului zonei metropolitane legat de transportul în comun de persoane. Stațiile de autobuz finalizate sunt în Moara Nica, Moara Carp, Liteni și Vorniceni și au fost realizate cu bani obținuți prin Grupul de Acțiune Local (GAL) Bucovina, dar și cu fonduri din bugetul local. O stație a costat circa 8.000 de euro, iar din suma totală de 56.000 de euro cea mai mare parte a venit de la GAL, respectiv 39.000 de euro. Fiecare stație are și cinci scaune, iar următoarele stații care vor fi construite vor avea și case electronice pentru achiziția tichetelor de călătorie, dar și afișaj electronic.

Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara, a precizat că aceste stații erau absolut necesare pentru a contribui la creșterea calității transportului de persoane. ”Cei care călătoresc cu autobuzul TPL pe ruta Campus – Universitate, dar și persoanele care călătoresc cu mijloace de transport care asigură legătură cu satul Plopeni, prin municipiul Suceava, aveau nevoie de astfel de stații. Se pot adăposti în caz de ploaie sau ninsoare sau când bate soarele prea puternic. Până la urmă orice localitate civilizată are stații de așteptare pentru mijloacele de transport. Cu siguranță, în momentul în care transportul în comun derulat cu autobuzele aduse prin proiectul zonei metropolitane, din care Moara face parte, vom avea parte de o creștere a standardului de călătorie. Pas cu pas, îmi doresc, în special pentru locuitorii comunei, ca Moara să fie un exemplu pentru toată lumea”, a precizat primarul Eduard Dziminschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stații moderne de autobuz, realizate în mai multe localități ale comunei Moara.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stații moderne de autobuz, realizate în mai multe localități ale comunei Moara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei