Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 190 (8414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Oaspeți de seamă la Dumbrăveni, la tradiționala întâlnire cu Diaspora

Marţi, 15 August 2023 (14:52:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Sute de reprezentanți ai comunității din Dumbrăveni, din țară și de peste hotare, se vor întâlni miercuri, 16 august, de la ora 14.00, în sala mare a Centrului Cultural Acad. Eugen Simion, în cadrul unui eveniment devenit tradiție.

Întâlnirea dumbrăvenenilor de pretutindeni și dialogul autorităților cu Diaspora, evenimente organizate de primarul Ioan Pavăl tocmai din 2016, vor avea loc în prezența a numeroși oaspeți de seamă la nivel național și județean.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, Gheorghe Cârciu, secretarul de stat pentru Culte, Ciprian Olinici, sunt așteptați miercuri la Dumbrăveni.

De asemenea, au fost invitați senatorii și deputații PSD care reprezintă județul Suceava:  Ioan Stan, Gheorghe Mîndruță, Eugen Bejinariu, Mirela Adomnicăi, Gheorghe Șoldan, Vlad Popescu Piedone.

La manifestare, la care vor participa aproximativ 400 de persoane, vor participa și subprefecții PSD Florin Sinescu și Cristian Șologon, dar și primari ai comunelor din județ cu care Dumbrăveni are o bună colaborare.

 „Noi le prezentăm celor plecaţi în străinătate ceea ce s-a întâmplat în comună, care sunt noutăţile şi ce mai dorim să implementăm. Discuţiile sunt extrem de utile, pentru că ne dăm seama în felul acesta care sunt dorinţele oamenilor şi suntem racordaţi permanent la realităţile din jur”, a precizat primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl.

Programul manifestărilor include și un picnic oferit oaspeților și celor din Diaspora în grădina de vară Leucă.

Tradiționalul dialog cu Diaspora, inițiat la Dumbrăveni, vine ca urmare a faptului că din cei aproximativ 10.000 de locuitori ai comunei, dpeste 2000 de persoane sunt plecate prin diferite colţuri ale lumii, cu precădere în Italia, Spania, Germania şi Austria.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oaspeți de seamă la Dumbrăveni, la tradiționala întâlnire cu Diaspora.
 Vizualizări articol: 1191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Oaspeți de seamă la Dumbrăveni, la tradiționala întâlnire cu Diaspora1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei