NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
marţi, 15 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 190 (8414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9767 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5898 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Cuplurile de aur și elevii de nota 10, premiați în cadru festiv de conducerea Primăriei Satu Mare

Marţi, 15 August 2023 (16:39:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Momente emoționante marți, 15 august, în Satu Mare, acolo unde s-a serbat hramul comunei. În cadru festiv, pe scena Casei de Cultură, a avut loc ceremonia de premiere a cuplurilor de aur, familii care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Au fost cinci astfel de cupluri peste care a trecut o jumătate de deceniu, iar oamenii au fost vizibil emoționați. Au fost premiați de primarul Adrian Toader Lavric și viceprimarul Mihai Moroșan, care i-au felicitat pentru că ajuns în acest moment al vieții. Fiecare cuplu a primit o diplomă, un plic cu câte 1.000 de lei, iar doamnele au primit și câte un buchet de flori. Oamenii ”de aur” au fost felicitați și de invitați, respectiv deputații Eugen Bejinariu și Gheorghe Șoldan, dar și de fostul manager al Spitalului Rădăuți, Traian Andronachi. În aplauzele întregii asistențe, ”veteranii” comunei Satu Mare au spus și câteva cuvinte și cei mai mulți spun că au supraviețuit împreună prin ”înțelegere”.

Pe scenă au urcat apoi elevii de 10 ai școlilor gimnaziale din Satu Mare și Țibeni. Au fost 13 copii de la școala din Satu Mare și 7 de la școala din Țibeni. Primarul Adrian Toader Lavric a invitat-o pe scenă și pe directoarea Geta Antochi, care i-a felicitat și ea pe copii și a mulțumit conducerii Primăriei Satu Mare pentru că investește în educație. Trebuie spus că este pentru al doilea an consecutiv când sunt premiați copiii cu 10 pe linie din comună. ”Dacă anul trecut au fost 10 copii de 10, acum numărul lor s-a dublat. Este meritul lor, al părinților, dar și al cadrelor didactice care și-au dat silința să îi învețe. Merită toate felicitările și nici un efort nu este prea mare pentru a-i sprijini”, a apreciat primarul Adrian Toader Lavric.

La finalul acestor momente emoționante, pe scenă au urcat tinere talente ale comunei Satu Mare, care au cântat în fața spectatorilor. Nu au lipsit nici invitații, respectiv Viorica Macovei, Robert Târnăveanu, Oana Bozga, Bogdan Toma, Ancuța Corlățan sau Daniel Pop.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuplurile de aur și elevii de nota 10, premiați în cadru festiv de conducerea Primăriei Satu Mare.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuplurile de aur și elevii de nota 10, premiați în cadru festiv de conducerea Primăriei Satu Mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei