Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 188 (8412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

18 - 20 august 2023

Muzica și artele, reunite la Festivalul „Amestec” în satul Deluț, comuna Fundu Moldovei

Duminică, 13 August 2023 (08:38:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivalul „Amestec”, ediția a II-a, „Festivalul unde atingi cerul” se pregătește să revină, în perioada 18-20 august 2023, în satul Deluț, comuna Fundu Moldovei, cu o nouă doză de energie și creativitate.

În acest an, participanții vor avea oportunitatea de a se bucura de o varietate impresionantă de activități desfășurate în mijlocul naturii, „o reîntâlnire a autenticității și a creativității”.

Turiștii și localnicii vor avea parte de o experiență de neuitat. Organizat de Asociația „Amestec”, fondată de un grup de prieteni legați de locurile natale și dornici să readucă în prim-plan frumusețea Bucovinei, „evenimentul aduce în principal o sinergie captivantă dintre tradițional și contemporan”.

În timpul celor trei zile de festival, „Amestec” va găzdui o serie de evenimente și ateliere care să satisfacă toate gusturile și generațiile. Printre acestea se numără „un performance teatral coordonat de Horia Suru și Bianca Temneanu, care va purta publicul printr-o călătorie în timp și spațiu, aducând pe scenă zece actori talentați din țară”.

  • Macanache, Argatu’, Sllash & Doppe

Muzica este inima Festivalului „Amestec”, iar această ediție promite să ofere momente unice de încântare. Pe scena celei de-a doua ediții vor urca artiști apreciați din industria muzicală românească, precum Macanache, Argatu’, Sllash & Doppe, Vlad Dobrescu, Carbon, DJ Sauce, Chiribaw, Bea, Madliquid și mulți alții. Ritmurile lor captivante vor face publicul să vibreze în armonie cu magia Bucovinei.

Pasionații de artă vor avea ocazia de a explora universul creației, participând la workshopuri variate. De la prelucrarea argilei sub îndrumarea Anei Georgescu, creatoarea brandului Mărgeluşa, la ateliere de dansuri tradiționale sub coordonarea lui Bogdan Ciumău, nepotul tezaurului viu Dorin Cocârță, și ateliere de caligrafie oferite de Argaia Design, Festivalul „Amestec” acoperă o gamă diversificată de arte și activități.

Amestec” este mult mai mult decât muzică și artă, spun organizatorii. Pentru cei dornici de activități fizice, festivalul pregătește un teren de joc amplu, inclusiv un triatlon de Bucovina plin de provocări și distracție, precum și activități de echipă, de la volei la curse de cărat fân sau de alergat în saci, la beer-pong și tankroll.

Mai mult decât atât, zonele de relaxare, atelierele de creație și o serie de activități inedite, de la plimbări cu faitonul autentic bucovinean la diminețile de yoga sub cerul senin, vor asigura o experiență holistică pentru toți participanții.

  • Un umăr limitat de 1.950 de abonamente

„Festivalul Amestec își propune să fie un spațiu în care vechiul și noul se întâlnesc pentru a crea amintiri durabile. Suntem încântați să aducem din nou în prim-plan frumusețea autentică și să oferim o platformă pentru muzică, artă, cultură și prietenie în inima Bucovinei”, a declarat Călin Popovici, directorul festivalului.Organizatorii evenimentului pun la dispoziția iubitorilor de festivaluri un număr limitat de 1.950 de abonamente, asigurându-se astfel că fiecare participant va avea parte de o poveste bine spusă și simțită, într-o atmosferă intimă și lipsită de aglomerație. Abonamentele pot fi achiziționate la prețul de 250 lei (acces general) și 280 lei (camping inclus), de aici: https://m.iabilet.ro/bilete-delut-amestec-festivalul-unde-atingi-cerul-77885/.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muzica și artele, reunite la Festivalul „Amestec” în satul Deluț, comuna Fundu Moldovei.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzica și artele, reunite la Festivalul „Amestec” în satul Deluț, comuna Fundu Moldovei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei