Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 188 (8412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nici în 7!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vine o vreme când, după ce ai văzut multe mii (poate chiar zeci de mii!) de meciuri în decursul a vreo 65 de ani, cam știi ce s-ar putea întâmpla, în condiții normale, în majoritatea partidelor care urmează să se dispute,mai ales în cele internaționale oficiale, unde în principiu fiecare echipă pune la bătaie tot ce știe și ce poate. Surprizele însă făcând parte din "fenomen", se ivește câte o situație ca aceea de alaltăieri, din meciul Farului, când previziunile sunt date peste cap. Am tot spus că Farul n-o să ajungă anul acesta în grupe (și cred încă asta),însă în acest meci totul a curs în favoarea alor noștri. Inclusiv debutul lui Budescu, a cărui contribuție la nesperat de marea victorie a fost una majoră. Returul nu poate ridica probleme, așa că Farul se poate pregăti în liniște pentru... eliminare în play-off!

Celelalte două, Sepsi și FCSB,sunt mai aproape de plecare decât de play-off, surpriza, desigur neplăcută, fiind Sepsi, de la care așteptam altfel de joc și neapărat alt rezultat. Deși mi s-a părut mai bună decât adversara ei, rezultatul te face să aștepți mai degrabă o eliminare după meciul retur. În sfârșit, FCSB, al cărei joc, caîntotdeauna în ultimii mulți ani, este în contradicție flagrantă cu declarațiile, fără niciun suport, ale patronului și ale staff-ului. M'Bappe-ul casei a reușit o singură execuție periculoasă: centrarea ratată care a luat-o strâmb, iar mingea a căzut pe plasă! Ălalalt născut talent, Popescu, a avut un fel de cursăpe stânga, cu bărbia în piept, caberbecul, până când s-a izbit de un fundașcare nu făcea nimic! Adică pare că nici n-are habar ce-i ăla un dribling, de unde și mirarea mea că s-a apucat de un sport care îi este complet străin. FCSB a jucat mai bine de 30 de minute în superioritate, după ce danezii au avut un eliminat în minutul 59. Dar și dacă ar fi avut maximum posibil de eliminați, adică 4, rămânând astfel în 7, FCSB tot n-ar fi înscris gol: cum naiba să înscrii dacă nu tragi niciun șut pe poartă!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici în 7!.
 Vizualizări articol: 700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nici în 7!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei