Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 181 (8405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sucevenii Alin Conache și Mihai Macovei, titulari în meciul României cu SUA

Vineri, 4 August 2023 (12:18:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Naționala de rugby a României joacă sâmbătă, 5 august, pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, unul din meciurile test premergătoare Cupei Mondiale de Rugby, în compania Statelor Unite ale Americii. Meciul va începe de la ora 20.00 și va fi transmis în direct de Prima Sport 3.

Foarte îmbucurător, în primii 15 apar doi suceveni.

Dacă prezența humoreanului Mihai Macovei nu surprinde, el fiind și căpitan și lider al generației sale, la numărul 9, mijlocaș la grămadă, titular este tânărul Alin Conache.

Plecat de la Suceava, Alin Conache, fiul antrenorului Vasile Conache, în vârstă de 21 de ani, joacă la SCM Timișoara și este una din speranțele de viitor ale rugbiului românesc, dar este deja la un nivel la care poate și confirma.

România va juca trei meciuri test înainte de Cupa Mondială, cu SUA, Georgia și Italia, iar în urma acestora se vor alege cei 33 care vor face parte din lot, din totalul de 44 din lotul extins de acum. 

„Echipa vine după o perioadă foarte grea, dificilă, de încărcare, cu multă muncă, cu antrenamente fizice pe temperaturi foarte ridicate. Obiectivul pentru meciul cu SUA este în primul rând să câștigăm această partidă. Jucăm acasă, în fața suporterilor, este singurul meci pe care, din păcate, îl disputăm acasă. Din partea jucătorilor mă aștept la o implicare totală și să punem în practică tot ce s-a pregătit și m-aș bucura foarte mult să văd lucrul în echipă, să punem echipa pe primul loc pentru că, probabil, fiecare va dori să dovedească că își merită locul în echipă. E o perioadă stresantă și pentru jucători și pentru noi, din cei 44, doar 33 de jucători vor merge la Cupa Mondială, se simte presiune și în rândul jucătorilor, e normal, fiecare vrea să își câștige locul și eu sper ca toată această energie să fie transformată într-una pozitivă sâmbătă, în primul rând, și apoi cu Georgia și Italia, adică să lucrăm mai mult pentru echipă și să nu încercăm să punem individualul pe primul loc”, a declarat antrenorul echipei României, Eugen Apjok.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii Alin Conache și Mihai Macovei, titulari în meciul României cu SUA.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii Alin Conache și Mihai Macovei, titulari în meciul României cu SUA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei